Dodgecoin pris nå
kr 0.67 -1.38%

Kjøpe Dogecoin (DOGE)

Kjøp Dogecoin (DOGE) Direkte med MasterCard/VISA i Norge

  • Åpne konto enkelt
  • Kjøp Dogecoin direkte
  • Oppbevar DOGE trygt
Obs: Investeringer i bitcoin og andre kryptovalutaer er ikke regulert i de fleste EU land (inkl. Storbritannia og Norge). Derfor har du ingen særskilt beskyttelse som forbruker. Det medfører risiko for tap av kapital.

Hvordan kjøpe Dogecoin – Komplett kjøpeguide

1Kjøp Dogecoin med 3 enkle steg

3 enkle steg for å kjøpe din første Dogecoin

Å kjøpe Dogecoin og andre kryptovalutaer på eToro er enkelt, og det tar kun få minutter å komme i gang. En ting som gjør det enkelt å bruke eToro er at du for eksempel ikke trenger å sette opp en kryptolommebok før du setter i gang. Dette er noe du når som helst kan gjøre senere dersom det er aktuelt.

KYC-prosessen kan også utsettes litt dersom du klør i fingrene etter å komme i gang. Du kan investere opptil 20 000 kroner på eToro uten å fullføre KYC-prosessen. Husk likevel at du naturligvis må fullføre KYC-prosessen for å kunne ta penger ut fra eToro på et senere tidspunkt.

For å først komme i gang med å kjøpe Dogecoin går du gjennom den enkle prosessen under.

1. Registrer deg som bruker

Registrering som bruker tar kun få minutter på eToro. Den enkle prosessen innebærer bare å oppgi et ønsket brukernavn, lage et sikkert passord, skrive inn navnet ditt, mobilnummeret ditt, og registrere en gyldig e-postadresse.

2. Sett inn penger

Du kan nå sette inn penger på eToro-kontoen din. Dette kan blant annet gjøres ved hjelp av SEPA bankoverføring, kredittkort, debetkort, Klarna, PayPal eller Neteller.

3. Kjøp DOGE

Når du har penger tilgjengelig på eToro går du så til handelsoversikten, hvor du enkelt og greit velger DOGE fra listen av kryptovalutaer, og skriver inn hvor mye solana du ønsker å kjøpe før du fullfører kjøpet. Du vil nå være en av mange stolte norske Dogecoin-eiere.

Mer enn bare DOGE og kryptovaluta

eToro er populær blant investorer ikke minst på grunn av de mange valgmulighetene plattformen tilbyr tradere. På eToro kan investorer enkelt spre risikoen, slik at de ikke eksponerer seg i altfor stor grad mote ett enkelt marked. Investeringsmuligheter man har å velge mellom på eToro inkluderer råvarer, aksjer, fiat-valuta og CFDer.

2Bør du investere i Dogecoin?

Hvorvidt Dogecoin er verdt å investere i kommer i stor grad an på strategien din som investor. DOGE er kjent for å oppleve store svingninger i prisen, og har derfor blitt en favoritt blant mange daytradere som bruker de store svingningene til å tjene gode penger.

Til tross for at Dogecoin i 2013 ble startet som en spøk av Jackson Palmer og Billy Markus, så har kryptovalutaen bevist at den også har potensiale som en langsiktig investering, og at den er kommet for å bli. Den har vist et solid vekstpotensiale, og er i dag langt fra en spøk, med en markedsverdi som vel overstiger 22 milliarder dollar.

Engasjementet i miljøet rundt Dogecoin har vært solid fra starten av, Elon Musk er en nevneverdig personlighet som i det siste har hatt mye å si for den positive utviklingen. Dette er en trend som det så langt ser ut til at kommer til å fortsette. 

3Hvordan kjøpe Dogecoin i Norge?

De “store” norske kryptobørsene har så langt ikke lagt Dogecoin til i porteføljene sine. Dette gjør det kanskje at noen nordmenn føler at det å kjøpe Dogecoin er vanskeligere enn for eksempel Bitcoin eller Ethereum. Heldigvis er det mye enklere å kjøpe Dogecoin enn mange tror.

Den enkleste måten er for mange å kjøpe Dogecoin via eToro. Denne kryptobørsen har gjort mye for å forenkle kjøp og salg av kryptovaluta. Dette betyr at du for eksempel ikke trenger en egen kryptolommebok for oppbevaring. De tekniske detaljene rundt kjøp og overføring håndteres også automatisk. Alt du trenger å bekymre deg for er markedet.

eToro er bare ett av de mest populære og enkleste stedene der mange nordmenn kjøper Dogecoin. Det finnes naturligvis mange andre populære steder. Kaupang Krypto er for eksempel en norsk meglertjeneste som har økt i popularitet i det siste. Dette er blant de få norske tjenestene som faktisk handler med Dogecoin.

Andre populære kryptobørser internasjonalt inkluderer Coinbase, Kraken, Binance, KuCoin, Bitpanda, Crypto.com. Mange av de mer enn 400 kryptobørsene listet på sidene til Coinmarketcap lar deg i dag handle med Dogecoin.

Dogecoin
DOGE
logo
Pris Nåværende pris
kr 0.67
Prisendring 24t Prisending de siste 24 timer
kr -0.01
-1.38%
Volum 24t Hvor mye som ble handlet i løpet av de siste 24 timene.
kr 6,504,521,092.56
Markedsverdi Den totale markedsverdien som sirkulerer.
kr 88,797,492,946.87
Forsyning Mengden coins som sirkulerer på markedet og er i offentlige hender.
132,670,764,299.89 DOGE

Kryptovaluta investeringer er ikke regulert i noen EU land og Storbritannia. Ingen forbrukerbeskyttelse. Du risikerer din kapital.