Dodgecoin pris nå
kr 0.71 0.99%

Anbefalte Dogecoin Lommebøker

Under finner du de mest populære Dogecoin lommebøkene på markedet:

ledger

Ledger Nano X

Anbefalt
Støtter 1500 coins
Hardware wallet
trezor-one

Trezor T

Anbefalt
Støtter 1649 coins
Hardware wallet

Exodus

Anbefalt
Støtter 138 coins
Software Wallet

Dogecoin(DOGE) Wallets Guide

1Dogecoin sine egne wallets

Krypto wallets er programvare du bruker for å få tilgang til kryptopvalutaen din, og til å godkjenne transaksjoner. Dogecoin-prosjektet har sine egne krypto wallets. Dogecoin sine egne wallets inkluderer en “light wallet” kalt Multidoge, og en “full wallet” kalt Dogecoin Core.

Multidoge-lommeboken bare skummer gjennom blokkjeden, og synkroniserer derfor raskere. Multidoge er tilgjengelig for Windows, linux og macOS. Dogecoin Core er en mer solid wallet, som laster ned hele blokkjeden. Dogecoin Core er tilgjengelig for Windows(32 og 64 bit), Linux(32 og 64 bit), og macOS. Dogecoin har også en egen Android wallet som er tilgjengelig på Play Store.

Til tross for at det finnes egne kryptolommebøker for Dogecoin så velger de fleste likevel å benytte andre kryptolommebøker til lagring av Dogecoin. Det er i dag vanlig at kryptoinvestorer investerer i mer enn en type kryptovaluta, og da er en multivaluta-kryptolommebok som regel en mye mer praktisk løsning. Multivaluta-kryptolommebøker kommer vanligvis enten i form av nettbaserte hot wallets eller hardware wallets der kryptovalutaen lagres offline.

For de som lagrer større verdier i kryptovaluta, eller som av andre grunner ønsker en sikrere løsning for oppbevaring av kryptovaluta, er hardware wallets en populær løsning. Denne typen kryptolommebøker regnes som sikrere, men samtidig er transaksjoner litt mer kronglete enn ved bruk av hot wallets. Hardware wallets koster også vanligvis mer enn hot wallets, som ofte er gratis.

Hot wallets er mer populære blant de som oppbevarer mindre verdier i kryptovaluta, eller som trenger en lommebok som gjør det lettere og raskere å utføre transaksjoner med kryptovalutaen. Noen hot wallets har også andre viktige fordeler, slik som for eksempel gebyrfri sending av transaksjoner mellom brukere av kryptolommebok-tjenesten.

Under tar vi en gjennomgang av noen av de beste valgene for de som er ute etter en kryptolommebok som er kompatibel med Dogecoin.

Les mer: Topp 5 Kryptolommebøker

2Lettvint og billig: Hot wallets

Hot wallets er software wallets designet for maksimal brukervennlighet, og for å kunne utføre lettvinte transaksjoner. De gir deg et høyere nivå av sikkerhet enn om du for eksempel oppbevarer kryptovalutaen på en kryptobørs, ettersom de gir deg 100% kontroll over kryptovalutaen din. Kryptobørser er også vanligvis mye mer attraktive mål for hackere ettersom de potensielt representerer et mye større bytte.

Prisen er en annen stor fordel med hot wallets. De fleste hot wallets kan brukes gratis siden de ofte har andre inntektskilder, slik som for eksempel desentraliserte kryptobørser, DeFi-tjenester, eller andre tjenester som lar dem generere inntekter.

Trust Wallet, som eies av Binance er en veldig populær hot wallet. Andre populære alternativer er Exodus, Edge og Coinomi. Disse er alle brukervennlige multi-currency kryptolommebøker som tilbyr sikker lagring og bruk av Dogecoin. Alle er sikret med en frøfrase, slik at du ikke mister verdiene dine dersom enheten din går tapt eller blir ødelagt.

3Ekstra sikkerhet: Hardware wallets

Den sikreste måten å lagre kryptovaluta på per i dag er ved hjelp av en hardware wallet. Dette er en slags maskinvare på størrelse med en USB-drive, som krypterer og lagrer de private nøklene dine. Når du bruker en hardware wallet til å signere en transaksjon vil de private nøklene dine ikke bli eksponert. Siden hardware wallets ikke kobles direkte til internett, er det derfor nesten umulig å hacke dem eksternt.

Hardware wallets kan, i likhet med hot wallets, enkelt gjenopprettes ved hjelp av en frøfrase dersom enheten din skulle gå tapt eller bli ødelagt. De har også den fordelen over hot wallets at de i større grad ivaretar personvernet ditt. Hardware wallets trenger nemlig ikke å registreres under navnet eller e-posten til en person.

TREZOR og Ledger lommebøkene, fra henholdsvis SatoshiLabs og Ledger, er de mest populære merkene blant hardware wallets. KeepKey, som ble etablert i USA i 2015, er en annen utfordrer som i det siste også har blitt populær.

4Hardware- og software wallet integrasjon

Med stadig mer utbredt bruk av hardware wallets har en rekke blokkjede-baserte tjenester introdusert integrasjoner som lar dem koble seg til hardware wallets. Dette begynner blant annet å bli vanlig blant kryptobørser, hot wallets, og andre DeFi protokoller. Dette betyr at brukere av hardware wallets både får bedre kontroll over egne verdier, samtidig som de i tillegg kan nyte godt av de fordelene som hot wallets og andre krypto-protokoller byr på.

TREZOR og Ledger, som er de mest populære hardware wallets i markedet, har foreløpig integrasjoner med Exodus, Phantom, og Trust Wallet, som er blant de mest populære software wallets, og som støtter integrasjon med en eller flere hardware wallets.

Dogecoin
DOGE
logo
Pris Nåværende pris
kr 0.71
Prisendring 24t Prisending de siste 24 timer
kr 0.01
+ 0.99%
Volum 24t Hvor mye som ble handlet i løpet av de siste 24 timene.
kr 4,066,170,220.48
Markedsverdi Den totale markedsverdien som sirkulerer.
kr 94,456,533,248.84
Forsyning Mengden coins som sirkulerer på markedet og er i offentlige hender.
132,670,764,299.89 DOGE

Kryptovaluta investeringer er ikke regulert i noen EU land og Storbritannia. Ingen forbrukerbeskyttelse. Du risikerer din kapital.