Om Neo

Neo, som også er kjent som «kinesisk ethereum», er en åpen kildekode, desentralisert blockchain-plattform som ble lansert i 2014. Plattformen ble opprinnelig kjent som Antshares, men endret navn til Neo i 2017. Neo-plattformen gir et rammeverk for utvikling av smarte kontrakter og distribuerte applikasjoner (DApps) som kan utføres i et desentralisert miljø.

Neo har blitt svært populær på grunn av dens evne til å skalere transaksjoner, sin høye grad av sikkerhet og dens mulighet til å støtte flere programmeringsspråk. Denne allsidigheten gjør det mulig for utviklere å lage en rekke forskjellige typer DApps og smarte kontrakter på plattformen.

Neo bruker en egen kryptovaluta, kalt NEO, som brukes til å betale transaksjonsgebyrer på plattformen og som gir eierskap til nettverket. En annen kryptovaluta som brukes på Neo-plattformen, er GAS, som brukes til å betale for ressurser på plattformen og som gir eierskap til blokkjeden.

For å kjøpe Neo, kan du bruke en rekke forskjellige kryptobørser som støtter NEO-handel, for eksempel Binance, KuCoin og Bitfinex. Du kan også lagre Neo på en rekke forskjellige kryptolommebøker, inkludert Ledger Nano S og Trezor hardware-lommebøker, og desktop-lommebøker som Neon Wallet og O3 Wallet.

Når du kjøper Neo, må du sørge for å gjennomgå KYC-prosessen for å bekrefte identiteten din på børsen du bruker, og sørge for at du holder dine kryptovalutaer trygt ved å bruke en sikker lommebok. Med sin allsidighet, høye sikkerhet og evne til å skalere transaksjoner, er Neo en spennende kryptovaluta som vil fortsette å være et fokus for utviklere og investorer i tiden som kommer.

Pris Nåværende pris
Prisendring 24t Prisending de siste 24 timer
Volum 24t Hvor mye som ble handlet i løpet av de siste 24 timene.
Markedsverdi Den totale markedsverdien som sirkulerer.
Forsyning Mengden coins som sirkulerer på markedet og er i offentlige hender.

Kryptovaluta investeringer er ikke regulert i noen EU land og Storbritannia. Ingen forbrukerbeskyttelse. Du risikerer din kapital.