Kjøpe Neo (NEO)

Kjøp Neo (NEO) Direkte med MasterCard/VISA i Norge

  • Åpne konto enkelt
  • Kjøp Neo direkte
  • Oppbevar NEO trygt
Obs: Investeringer i bitcoin og andre kryptovalutaer er ikke regulert i de fleste EU land (inkl. Storbritannia og Norge). Derfor har du ingen særskilt beskyttelse som forbruker. Det medfører risiko for tap av kapital.

Hvordan kjøpe Neo – Komplett kjøpeguide

I denne omtalen

1Kjøp Neo med 3 enkle steg

3 enkle steg for å kjøpe din første Neo

Mange tror at det å kjøpe Neo krever god teknisk innsikt, men å kjøpe Neo er faktisk lettere enn det de fleste tror.

Noen steder er det nødvendig å sette opp en kryptolommebok før du kan kjøpe Neo, men med Skilling er dette ikke nødvendig. Du kan når som helst gjøre dette i etterkant dersom du ønsker å ta direkte kontroll over dine Neo.

Steg 1. Opprett brukerkontoen din

Det er enkelt å registrere seg på Skilling

Det første du trenger å gjøre er naturligvis å sette opp en brukerkonto hos Skilling. Skriv inn det ønskede brukernavnet ditt og et sikkert passord eller opprett en konto gjennom Google, Facebook eller Apple. Du må også fylle inn fullt navn, mobilnummer og e-post.

Steg 2. Innskudd og kjøp

Det er enkelt å gjøre innskull på Skilling

Når du har bekreftet kontoen din, kan du gjøre et innskudd til utvekslingen din. Dette kan gjøres ved hjelp av en rekke betalingsmetoder, som bankoverføring, kredittkort eller debetkort.

Trade Neo

Steg 3. KYC prosessen

For å fullføre KYC-prosessen på Skilling, trenger du å bekrefte identiteten din ved hjelp av BankID. Dette er en trygg og sikker metode for verifisering av identitet, og gjør at du kan handle og ta ut midler fra kontoen din på en trygg og sikker måte.

Pris Nåværende pris
Prisendring 24t Prisending de siste 24 timer
Volum 24t Hvor mye som ble handlet i løpet av de siste 24 timene.
Markedsverdi Den totale markedsverdien som sirkulerer.
Forsyning Mengden coins som sirkulerer på markedet og er i offentlige hender.

Kryptovaluta investeringer er ikke regulert i noen EU land og Storbritannia. Ingen forbrukerbeskyttelse. Du risikerer din kapital.