Stellar pris nå
kr 1.26 -1.06%

Kjøpe Stellar (XLM)

Kjøp Stellar (XLM) Direkte med MasterCard/VISA i Norge

  • Åpne konto enkelt
  • Kjøp Stellar direkte
  • Oppbevar XLM trygt
Obs: Investeringer i bitcoin og andre kryptovalutaer er ikke regulert i de fleste EU land (inkl. Storbritannia og Norge). Derfor har du ingen særskilt beskyttelse som forbruker. Det medfører risiko for tap av kapital.

Hvordan kjøpe Stellar – Komplett kjøpeguide

1Kjøp Stellar med 3 enkle steg

3 enkle steg for å kjøpe din første Stellar

Mange tror at det å kjøpe Stellar krever god teknisk innsikt, men å kjøpe Stellar er faktisk lettere enn det de fleste tror.

Noen steder er det nødvendig å sette opp en kryptolommebok før du kan kjøpe Stellar, men med eToro er dette ikke nødvendig. Du kan når som helst gjøre dette i etterkant dersom du ønsker å ta direkte kontroll over dine Stellar.

Steg 1. Opprett brukerkontoen din

eToro registrering

Det første du trenger å gjøre er naturligvis å sette opp en brukerkonto hos eToro. Skriv inn det ønskede brukernavnet ditt og et sikkert passord. Du må også fylle inn fullt navn, mobilnummer og e-post. Etter at du har bekreftet e-postadressen din vil du bli sendt videre til handelsoversikten i eToro-kontoen din.

Steg 2. Innskudd og kjøp

Velg innskuddsmetode

I handelsoversikten på den nye eToro-kontoen din har du blant annet mulighet til å velge mellom SEPA bankoverføring, kredittkort/debetkort(VISA, MasterCard, Discover), Klarna, PayPal og Neteller som innskuddsmetode.

Så snart som du har gjennomført et innskudd på eToro-kontoen din kan du gå til kryptovaluta i handelsoversikten der du lett kan legge inn ordrer for kjøp eller salg av kryptovaluta.

kjøpe kryptovaluta på eToro

Steg 3. KYC prosessen og uttak

eToro lar deg kjøpe Stellar for opptil 20 000 uten å måtte gjennomgå en fullstendig KYC prosess. Det er likevel greit å ordne dette på et tidlig tidspunkt ettersom KYC prosessen er påkrevd for å gjennomføre uttak av fiat-valuta

Stellar
XLM
logo
Pris Nåværende pris
kr 1.26
Prisendring 24t Prisending de siste 24 timer
kr -0.01
-1.06%
Volum 24t Hvor mye som ble handlet i løpet av de siste 24 timene.
kr 1,543,320,566.15
Markedsverdi Den totale markedsverdien som sirkulerer.
kr 31,781,881,102.88
Forsyning Mengden coins som sirkulerer på markedet og er i offentlige hender.
50,001,787,624.90 XLM

Kryptovaluta investeringer er ikke regulert i noen EU land og Storbritannia. Ingen forbrukerbeskyttelse. Du risikerer din kapital.