Nettavisen.no

Tjenester
Macro of a credit card - shallow DOF
Macro of a credit card - shallow DOF

- Å betale med kredittkort er alltid det beste

Legg igjen vanlig debitkort hjemme når du reiser til utlandet.

Det finnes flere grunner til å velge kredittkort når du legger ut på utenlandsreise. 

- Å betale med kredittkort er alltid det beste, sier Ragnar Wiik som er leder i Frobruker Europa, i en artikkel i DN

Han forklarer det med at Visa og Mastercard har regler som sier at dersom du betaler for noe og ikke får tjenesten eller varen så skal du få refundert beløpet.

I tillegg er man gjerne ekstra forsikret når man benytter et kredittkort til å betale mer enn femti prosent av reisen, og har bedre dekning på enkelte områder enn med en «vanlig» reiseforsikring.

Finn kredittkort til din reise på Kredittkortportalen.

Få concierge service tilknyttet ditt kredittkort til å booke de perfekte restaurantopplevelsene for deg.

Mange fordeler med kredittkort

Men hvordan skal du finne kredittkortet som er aller best å benytte på reisen? På Kredittkortportalen kan du sammenligne alle kredittkort som finnes på markedet. Du kan sortere etter flere kriterier - karakter, effektiv rente, fordeler og forsikringer.

Noen av kortene som er best på forsikring scorer kanskje dårligere på andre kriterier. For eksempel kan noen ha en høyere rente, men det spiller liten rolle dersom du likevel har planer om å betale hele regningen før forfall.

Andre aktører tilbyr en concierge service som kan sørge for å booke restauranter, hoteller og aktiviteter for deg på reisen - helt kostnadsfritt. Noen kredittkort gir deg tilgang til flyplasslounger over hele verden for en minimal kostnad, og noen tilbyr forsikring for egenandel når du leier bil.

Kredittkortportalen

Kredittkortportalen har som mål å ha den mest komplette oversikten over kredittkort i Norge. I dag finnes det svært mange kredittkort på markedet, og det kan derfor være utfordrende å orientere seg om hvilket kort som passer ditt bruk aller best.

Nettsiden har organisert informasjonen om hvert enkelt kort slik at det skal være enkelt å finne riktig kredittkort. Bruker du Kredittkortportalen skal det ta deg mellom 5 - 10 minutter å finne kortet som passer deg best.

Finn ditt kredittkort her.