Nettavisen.no

Tjenester
Illustrasjonsfoto: Thinkstockphotos.com
Illustrasjonsfoto: Thinkstockphotos.com

- Jeg sparte 4500 kroner på rørleggerjobben

Dette er tjenesten som hjelper deg finne en dyrktig og rimelig håndverker.

Håndverkere er ofte veldig dyrt. Til vår store fortvilelse, selvsagt. I tillegg til høy pris, kan det være store variasjoner i hvordan arbeidet utføres.

Spørsmålet blir derfor; hvordan kan man enkelt finne frem til en håndverker som er dyktig, men til en rimelig pris? Vår beste tips er anbudstjenesten Mittoppdrag.no

Her finner du enkelt din håndverker

Anbudstjenesten MittOppdrag.no er i dag Norges største anbudstjeneste, hvor du helt gratis kan få tilbud på ønskede tjenestene, sendt rett til din mailboks.

En av de store fordelene med Mittoppdrag.no, er at man her kan sjekke referanser, evalueringer og brukeranmeldelser før du bestemmer deg for hvilket tilbud du skal slå til på. 

Slik gjør du det:

1. Klikk her for å fylle inn skjemaet

2. Velg «Registrer oppdrag»

3. Skriv en kort beskrivelse av oppdraget.

Send inn!

I løpet av kort tid vil du få tilsendt tilbud på din mail, som du kan vurdere opp imot hverandre.

Fornøyde brukere av Mittoppdrag.no

Flere har opplevd å spare mye penger på å finne håndverker gjennom Mittoppdrag.no. Pål Nisja-Wilhelmsen fra Oslo, brukte Mittoppdrag.no når han trengte å skrifte en kran.

- Jeg sparte 4500 kroner på rørleggerjobben.

Arno Mong Daastøl fra Kolbotn sparte 6400 kroner på varmepumpeservice gjennom MittOppdrag, og om han vil anbefale tjenesten videre? Ja visst.

- Jeg anbefalte dette til naboen med en gang.

I tillegg til håndverke, kan brukerne av MittOppdrag.no få tilbud på alt fra eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Til ferier kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

Her kan du registere ditt oppdrag

For bedrifter

Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.