Nettavisen.no

Tjenester

- Jeg var sjokkert og rådvill

Les hvordan Bente reddet seg ut av bilknipen, og sparte 2100 kroner og 14 dager.

Bare én dag før Bente skulle selge bilen sin, endte hun opp i en svært kinkig situasjon.

- Da jeg innhentet tilbud for å bytte inn bilen, fikk jeg beskjed om at både registerreim og vannpumpe måtte byttes umiddelbart. Samtidig fikk jeg beskjed om at forsikringen ikke ville dekke en evt. skade hvis jeg fikk motorstans, og jeg ble rådet til å ikke kjøre bilen.

Dette var en svært dårlig nyhet for Bente, som dagen etter skulle levere inn bilen til visning hos en bilforhandler som hun hadde tinget ny bil hos.

Redd for motorstans
- Dette kom som et sjokk på meg, og jeg var bekymret for at dette kom til å dra ned prisen på bilen. Dessuten var jeg selvfølgelig redd for at bilen skulle få motorstopp.

Bente ringte til merkeverkstedet som hun hadde forholdt seg til tidligere, og fikk beskjed om at de ikke kunne hjelpe henne før om fjorten dager.

Prisoverslaget for bytte av registerreim og vannpumpe kom på 6900 kroner. Hun forhørte seg hos et annet verksted, som tilbød henne å gjøre jobben for 6800 kroner. De hadde heller ikke mulighet til å hjelpe henne før én uke senere.

Bente visste ikke hva hun skulle ta seg til, før søsteren hennes tipset henne om tjenesten Bileier.no.

La ut verkstedjobben på anbud
- Jeg registrerte meg på nettsiden, og la ut en forespørsel om skifte av registerreim og vannpumpe. Toppen en halvtime senere fikk jeg mail fra et lokalt firma, som ba meg ringe dem for et eksakt prisforslag, noe jeg gjorde.

GMG service AS ga Bente en pris på 4800,- for jobben. Da verkstedet hørte at hun var i knipe og skulle levere inn bilen til visning dagen etter, ryddet de plass i avtaleboken og ba henne komme umiddelbart.

- Dette kaller jeg fantastisk service! Jeg leverte bilen på verksted ca 2 timer etter at jeg hadde registrert meg på siden, og hentet bilen 3 timer senere.

Bente sparte over 2000 kroner, og er storfornøyd med anbudstjenesten.

- Jeg kommer garantert til å benytte meg av Bileier.no senere. Dette kan jeg trygt anbefale det til andre!

Slik fungerer Bileier.no
Nettavisens gratistjeneste Bileier.no er blitt en stor suksess, med over 20.000 registrerte brukere. Det er helt gratis å bli medlem, og er du det får du blant annet en varsling når neste EU-kontroll nærmer seg, helt kostnadsfritt.

Ved å legge et oppdrag ut på anbud på Bileier.no, mottar du tilbud fra flere verksteder. Dermed får du god oversikt over hva prisnivået ligger på, og du kan ta kontakt med det verkstedet som er billigst eller fremstår som mest seriøs, alt ettersom hva du er ute etter.

Vi oppfordrer alle brukere av tjenesten til å kvalitetssjekke verkstedet så godt det lar seg gjøre, før man slår til på et tilbud. Det er ikke alltid det billigste alternativet som er det beste.

Både EU-varslingen og anbudstjenesten er helt gratis og uforpliktende for brukerne.

Du kan melde deg inn i Bileier.no her.