Nettavisen.no

Tjenester

- Nå fungerer jeg endelig 100 prosent

Kosttilskudd av blåbær gav Henning både energi og overskudd tilbake i hverdagen.

Henning Nygaard (21) fra Nittedal, har de siste åtte årene jobbet som stallgutt og hovslager - et yrke som både er fysisk og mentalt krevende, og som i løpet av årene har begynt å slite på både kropp og sinn.

Gradvis begynte nemlig Henning å oppleve at han om morgenen, på tross av en god natts søvn, verken var uthvilt eller hadde nok energi og overskudd til å holde ut i hverdagen. Det var først i høst at han forstod at han måtte gjøre en endring, om han skulle fortsette å prestere i arbeidslivet. 

For selv om Henning spiste både sunt og godt, og fikk i seg rikelig med frukt og grønnsaker, fikk han aldri det ekstra kicket i hverdagen. Han var ofte sliten, trøtt og pjusk. I tillegg til dette, fikk han ofte fort vondt i magen. Det var tydelig at han trengte tilskudd av noe annet.

Det var da han bestemte seg for å teste kosttilskuddet Blueberry Forte - et produkt som virkelig har gitt Henning det overskuddet han trenger i hverdagen. 

Kosttilskuddet som styrker immunforsvaret

De fleste av oss vet at blåbær er en av de beste naturlige kildene til antioksidanter, og at dette er viktig for å beskytte kroppen mot frie radikaler og til å styrke immunforsvaret. Det ikke mange vet, er at det er vanskelig å få i seg en dose som er stor nok til at man får utslag i hverdagen.

Blueberry Forte er imidlertid et kosttilskudd som enkelt hjelper deg med dette. Blueberry Forte inneholder hele 75 mg antocyaniner per døgndose, og med to tabletter om dagen (som både kan knuses og blandes i drikker/smoothies) er du garantert det tilskuddet du trenger for å unngå en trøtt og sliten kropp.

Mer energi, og økt overskudd!

Etter å ha brukt Blueberry Forte i tre måneder, har Henning virkelig kommet til hektene igjen.

- Endelig er jeg kvitt opplevelsen av å aldri fungere 100 prosent. At jeg ikke lenger er sliten og slapp, har også hatt store ringvirkninger på hvordan jeg er som person; når jeg nå kommer hjem fra jobb, er jeg ikke lenger gammel og grinete, men har det overskuddet jeg trenger for også å være en kjærlig og snill mann mot kjæresten min.

Med et styrket immunforsvar, har Henning endelig kunnet si farvel til den slappe og slitne seg. Og om han anbefaler det til andre? Ja visst.

- Jeg anbefaler dette til alle som opplever det som vanskelig å prestere slik de ønsker eller håper i hverdagen. Endelig har jeg funnet et kosttilskudd som har den effekten det lovet!

I tillegg til Blueberry Forte, bruker Henning også kosttilskuddet Chili Forte. For han har kombinasjonen av disse to kosttilskuddene en killer-effekt.

- Det har vært avgjørende for meg å bruke begge kosttilskuddene, da jeg har en krevende og stressende jobb.