Nettavisen.no

Tjenester

- Nå slipper jeg å storhandle med en 2-åring og en baby

Og det er bare en av mange gode grunner til at Marlene slo til.

Marlene Paulsen mislikte å ha med seg ungene, én på 2 år og en nyfødt baby, på ukens storhandel, og da hun kom over tjenesten Godt levertpå Facebook, tenkte hun at det kunne være løsningen på problemet.

Sammen med mannen Preben som også er utearbeidende ville Marlene kunne spare tid og heller bruke fritiden på noe morsomt sammen med barna. Som sagt så gjort.

Prøve middager på døren?
Bestill fra Godtlevert.no her.

Mer enn nok mat
- Førsteinntrykket var veldig bra, forteller Marlene. - Det kom to store esker med masse mat.

- Råvarene er av god kvalitet, fortsetter hun. - Det er bedre enn hva man finner på butikken til tider, og kjøttet/fisken er også veldig godt!

Meny fra mesterkokken
Godt leverter en tjeneste som leverer matvareposer og oppskrifter fra selveste mesterkokken Ole Martin Alfsen rett hjem på døren, til alle som har det hektisk i hverdagen og trenger litt hjelp med middagsmenyen og handlingen.

Barnetilpasset menyog rester
Man kan velge mellom ulike menyer basert på hvor lang tid de skal ta å lage maten, som ekspress eller orginal, om den skal være tilpasset barn eller om gå for en egen Grete Roede-meny.

I tillegg må man velge om man ønsker mat for tre eller fem dager per uke.

- Vi bestilte barnemeny for tre dager i uken, men for oss holder dette til flere dager, så vi spiser restene dagen etterpå, forteller tobarnsmoren fra Geithus som nå har blitt fast bruker av tjenesten Godtlevert.no.

Sparer penger og kaster ikke mat
Det viser seg at det også både er en økonomisk gevinst ved å ikke handle på impuls eller når man er sulten, og så slipper man faktisk å kaste mat.

- Vi sparer litt på det, forteller Marlene.  - Dessuten kaster vi nesten aldri mat lenger siden ingredisene som kommer passer helt til menyen.

 - Jeg må også legge til at maten faller veldig i smak hos store og små, og vi har mange favoritter. Og den er enkel å lage, så 2-åringen er ofte med på det.

Mange anbefalninger
Det er tydelig at tjenesten Godtlevert.nohar vært en suksess for familien Paulsen.

- Jeg kan anbefale Godt levert til alle som hater å handle eller har dårlig fantasi med middagsmaten, sier Marlene.

- Og jeg anbefaler det til alle de som har en hektisk hverdag. Og til de som ikke er så flinke til å inkludere fisk hver uke.

Fristet til å prøve?
Bestill middag fra Godtlevert.no her.