Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Norsk Tipping

- Sendte sms til Lotto-Hilde

Programleder Reidar Buskenes håper han kan briske seg enda mer etter kveldens trekning.

Dersom du er alene om å ha seks rette i Viking Lotto i kveld, stikker du av med hele 43 millioner kroner. Det vil være rekordutbetaling fra Norsk Tipping.

Lotto-programleder Reidar Buskesnes er spent før kveldens trekning.

- Det er alltid spennende å være på jobb, men det er ekstra artig når det kan bli premierekord. Jeg er glad i rekorder og håper alltid at det bare skal bli én vinner, slik at premiene blir størst mulige, sier Buskesnes til Nettavisen.

Nettavisen har inngått et pilotsamarbeid med Norsk Tipping som innebærer at leserne nå kan levere alle Norsk Tippings spill på Nettavisen (mer info nederst i artikkelen). Nettavisen vil også publisere stoff om lottovinnerne hver uke.

Rivalisering med Lotto-Hilde
Den blide mannen fra Smøla i Møre og Romsdal er selv stolt innehaver av den interne Lotto-rekorden i Norsk Tipping.

- Jeg var så heldig å være programleder da vi satte norsk rekord med 37 millioner kroner i Viking Lotto i september i fjor. Det er jeg veldig stolt av, og det er godt at jeg er programleder også i kveld, slik at rekorden forblir min, ler Buskenes, som røper at det er en liten prestisjekamp mellom ham og Lotto-kollega Hilde Wøhni Joakimsen om å ha premierekorden.

- Det er litt rivalisering internt, og jeg sendte en tekstmelding til Hilde om at det nå var jeg som hadde rekorden da premien ble 37 millioner i fjor.

Nyhet: Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!

- Spontan og ekte glede
Buskenes jobber til daglig i P4, der han har vært på lufta i sju år. Men de siste tretten månedene har han også vært programleder for fire Lotto-trekninger i måneden på NRK.

- Jeg forbereder meg til sending ved å tenke på ulike scenarioer for hva slags utfall trekningen vil gi. Hvis jeg vet at det kan bli storutbetaling, skriver jeg et manus med det som utgangspunkt. Men det er viktig at gledeutbruddene er spontane og ekte, derfor planlegger jeg heller ikke sendingene i hjel, forteller Buskenes.

10 for Maradona
Han er selv en ivrig Lotto-tipper, og synes det er ekstra gøy når det er duket for rekordpremier.

- Jeg merker det på stemningen blant folk når jeg er i butikken. Det er veldig artig når Lotto-trekningene blir en snakkis, sier Buskenes, som har følgende tips til trekningen:

- Jeg har en følelse av at tallet 20 ofte kommer igjen det drøye året jeg har jobbet som programleder. Og 10 er favorittallet mitt på grunn av draktnummeret til Diego Maradona. Så begge de tallene skal nok med på Viking Lotto-kupongen min til i kveld, humrer Buskenes.

Hvor mange Lotto-millionærer finnes det der du bor? Sjekk her!

Kommersiell informasjon om Nettavisens tjenester:
Du trenger ikke å gå i kiosken for å levere Lotto- eller Tippekupongen, men kan i stedet levere spillene på pc-en hjemme eller på jobb via Nettavisen.

Slik går du frem for å levere spill på Nettavisen:

* Dersom du ikke har spillkort og/eller kortleser, kan du bestille dette på denne lenken. Kortleseren er gratis.

* Når du har mottatt kortleseren, plugger du denne inn i pc-en og setter inn spillkortet.

* Deretter går du inn på en av lenkene under og følger instruksjonene for utfylling av kuponger og innlevering.

Lotto (lørdag)

Viking Lotto (onsdag)

Tipping (lørdag, søndag og onsdag)

Langoddsen (alle dager)

Lever spill på mobilen

Alle resultater finner du her

Ferske oddstips hver dag på Nettavisen!

Nettavisens ekspert: Få Håkons travtips på mail