Nettavisen.no

Tjenester

- Slik tok jeg av 30 kilo på seks måneder

– Jeg hadde ikke klart det uten Termoloss, sier Dan Kenneth Eknes. I løpet av seks måneder har han slanket bort over 30 kilo.

Cola, kveldsmåltider i sofakroken og full treningsstopp. Slik forklarer Dan Kenneth Eknes at han la på seg over 50 kilo i løpet av to år.

– Jeg este ut fra 67 til nærmere 120 kilo. Det verste var at jeg ikke tok inn over meg hva som var i ferd med å skje, sier 33-åringen fra Skedsmokorset i Akershus.

Nok er nok

14. august 2014 er datoen Dan Kenneth aldri glemmer. Det var da han bestemte seg for at nok var nok.

– Jeg var på guttetur i Syden, da det plutselig gikk opp for meg at jeg var størst av gutta på stranda. Det var et sjokk, en ordentlig vekker. Der og da bestemte jeg meg: «Dette gidder jeg ikke mer! Jeg orker ikke være så feit.»

Termoloss

Dan Kenneth begynte å undersøke ulike metoder som kunne hjelpe ham i kampen mot kiloene. Han kom over en artikkel om Termoloss, et preparat med naturlige ingredienser som kan øke kroppens forbrenning.

– Artikkelen konkluderte med at Termoloss og endret kosthold kan gi god effekt og bidra til vektnedgang. Jeg bestemte meg for å prøve, sier Dan Kenneth.

Virkningen viste seg umiddelbart. Etter 14 dager med Termoloss-kapsler og nye spisevaner var han seks kilo lettere. Etter hvert stabiliserte vekttapet seg rundt en til to kilo i uken. Og i slutten av mars i 2015 er status minus 30 kilo.

Sikter mot 76

– I dag veier jeg 87 kilo. Om en uke veier jeg mindre, og målet er 76. Det regner jeg med å klare innen året er omme, selv om jeg ikke kan forvente like raskt vekttap nå som jeg har begynt å trene og får økt muskelmasse. Det viktigste er uansett at fettprosenten fortsetter å gå ned, sier Dan Kenneth fornøyd.

– Jeg har ikke tro på mirakelpiller, men er like fullt overbevist om at Termoloss har en stor del av æren for at jeg har gått så raskt ned i vekt, slår han fast.

Samtidig har Dan Kenneth vært veldig målbevisst og disiplinert med hensyn til kostholdet. Han spiser frokost lunsj og middag, men har kuttet ut  «kveldsmaten» - brusen og snacksen.

– Jeg skeier ikke ut på lørdager en gang, men har beholdt en full colaflaske i kjøleskapet. På den har jeg festet en lapp med påskriften «drikker du denne, blir du feit». Det virker, smiler han.

Bivirkninger

Etter å ha hørt og lest om bivirkninger ved bruk av «slankepiller», har Dan Kenneth vært nøye med oppfølging fra lege. Men de månedlige prøvene har alle gitt samme konklusjon: Ingen skadelige effekter registrert.

– Jeg er sikker på at jeg ikke ville vært der jeg er i dag uten Termoloss. Preparatet øker forbrenningen og hjelper meg å bli kvitt fettet. For hver kilo som har «fordampet» har jeg fått et kick og ny motivasjon for å fortsette slankingen, sier Dan Kenneth.

Naturlige ingredienser

Termoloss er et naturlig preparat som inneholder wakame, en spiselig sjøalge/tang som innholder fucoxanthin. Fucoxanthin har i tester vist evnen til å kunne øke nivået av UPC1-protein (termogenin) slik at mer fett forbrennes i metabolismen (stoffskiftet). I tillegg kan virkestoffer som chilipepper, grønn te og krom bidra til økt metthetsfølelse og redusert søtsug.

Termoloss kan øke forbrenningen av kroppens fettreserver i kroppen og bidra til rask og trygg vektreduksjon. Produktet kan brukes av begge kjønn.