Nettavisen.no

Tjenester

– Betakaroten beskytter huden min og gir penere brunfarge

Derfor elsker Julie (25) Betakaroten vitamintilskudd.

– Jeg er vel som alle andre som er glad i sommeren. Det er deilig å sole seg og bli brun, sier Julie Myhre og smiler bredt.

25-åringen er vant til å utnytte de korte somrene i hjembyen Trondheim. Og selv om både soldagene og varmegradene er flere blitt etter at hun flyttet til Oslo, er Julie opptatt av å så mye som mulig ut av soltimene. Derfor bruker hun Betakaroten vitamintilskudd.

– Jeg har brukt tilskuddet i to år, og veldig fornøyd med virkningen. Det er ikke tvil om at huden får en jevnere farge som holder seg lengre. Jeg blir litt ekstra glad av å være litt ekstra brun, smiler hun.

Slik virker betakaroten

Betakaroten er et naturlig fargestoff som finnes naturlig i mange grønnsaker. Stoffet lagres som A-vitamin i cellene i underhudsfettet. Når kroppen utsettes for sollys, bidrar dette til at huden blir raskere brun og får en dypere farge. Dette er grunnen til at betakaroten er populært blant dem som ønsker best mulig resultat av soltimene.

For best resultat i forbindelse med soling anbefales inntak av betakaroten som kosttilskudd. Studier viser at inntak av betakaroten også kan virke forebyggende mot soleksem og andre solingsrelaterte hudskader.

Få mer informasjon om Betakaroten vitamintilskudd her.

God helse viktig

Julie jobber som sykepleier og er opptatt av å leve sunt. Derfor passer hun godt på huden, og har blant annet kuttet ut solarium.

– Huden er både vårt største organ og «fasaden» vår. Det er klart det er viktig å ta vare på den, påpeker Julie. Hun er nøye med å bruke solkrem og følge gode solvaner.

Betakaroten vitamintilskudd bidrar til å holde huden sunn og frisk, i tillegg til å gi en sunn hud og varig brunfarge. Det er en perfekt kombinasjon, og jeg har aldri vurdert andre betakarotenprodukter, sier Julie.

Naturlig

Betakaroten vitamintilskudd fra Natura Lab inneholder den høyeste lovlige doseringen av betakaroten. Produktet har en unik sammensetning og gir maksimal effekt i både naturlig sol og solarium.

I motsetning til syntetiske produkter i markedet, er Betakaraoten vitamintilskudd et naturlig tilskudd. Derfor er det ekstra rent og kraftig, og er helt uten bivirkninger.

Sammenhengende bruk gjennom året anbefales f or maksimal effekt og utbytte av solingstiden.