Nettavisen.no

Tjenester

– Spenningene slapp taket med Sleepwell Forte

Marianne Setsaa slet med søvnproblemer i over ti år. Da hun begynte med Sleepwell Forte, fikk hun endelig sove hele natten.

– Av og til kan jeg være så trøtt at jeg nesten tror jeg skal krepere. Men når jeg legger meg i sengen, får jeg ikke sove, sier Marianne Setsaa.

Tankene kverner. Husket hun å betale den regningen? Blåste hun ut stearinlysene? Står kaffetrakteren på? Når hun først sovner, våkner hun lett. Og er utslitt når den nye dagen kommer.

I mer enn ti år har 52-åringen fra Bodø slitt med for lite og for dårlig søvn. I lange perioder har den dårlige søvnkvaliteten også påvirket livskvaliteten.

– Når jeg får for lite søvn, er det som om kroppen visner. Jeg klarer ingenting.

Anspent

Etter flere år med tunge løft i jobber som renholdsmedarbeider og assistent for elever med funksjonshemninger, er Marianne plaget av smerter i rygg og skuldre. Hun er anspent og klarer ikke å slappe ordentlig av.

Som mange andre i hennes situasjon har hun forsøkt sovemedisiner utskrevet av lege, men er redd for å bli avhengig.

– I tillegg er bivirkningene ubehagelige. Jeg blir veldig tung i hodet på dagtid av medikamenter, det føles nesten som bakrus, forklarer Marianne.

Sleepwell Forte

Etter å ha sett en reklame for Sleepwell Forte, bestemte Marianne for å teste naturpreparatet fra Natura Lab.

– Jeg merket forskjell med en gang. Etter to tabletter en time før leggetid, ble jeg ble avslappet og rolig i kroppen, og ved sengetid sovnet jeg raskt. Neste morgen våknet jeg uthvilt og lett i hodet, sier hun og forteller om netter med sammenhengende søvn – og dager med nytt overskudd.

– Dessuten smaker ikke Sleepwell-tablettene vondt. Alle som har tatt sovemedisiner vet hvor fryktelig de kan smake, smiler hun.

Basert på urter

Urtebaserte naturpreparater kan virke avslappende og derfor føre til raskere innsovning og bedre søvnkvalitet. Sleepwell Forte inneholder blant annet tre urter som er kjent for å være søvnfremkallende.

Kamilleblomst, sitronmelisse og humle benyttes mye innen tradisjonell urtemedisin, og virkningen er dokumentert i en rekke kliniske tester. I tillegg inneholder Sleepwell Forte Biotin og Vitamin B12, som bidrar til normal psykologisk funksjon og et velfungerende nervesystem. Dette hjelper kroppen med å falle i søvn, på den måten kan preparatet bidra til et bedre søvnmønster og en mer uthvilt hverdag – på naturlig vis.

Optimist

– Etter å ha oppdaget Sleepwell, er jeg mer optimistisk enn på mange år. Drømmen er å komme tilbake i jobb, sier Marianne, som delte den første Sleepwell-pakningen med bekjente som også har opplevd søvnproblemer.

– De var skeptiske i starten, men etter kort tid forlangte de å få vite hvor jeg hadde funnet preparatet. Nå har flere av dem sluttet med reseptbelagte medikamenter, smiler Marianne.