Nettavisen.no

Tjenester

10 filmer som gjør henne opphisset

... og som han også kan se på.

Vi har tatt en kikk i nettbutikken cdon.com for å finne 10 filmer som gjør kvinner opphisset. Vi kan dog advare med en gang og si at det ikke er snakk om filmer som er av det slaget du brukte å gjemme bakerst i skapet. Dette er spillefilmer. Det positive med det er at du ikke blir halshugd hvis svigermor skulle komme til å rydde i skapet ditt.

Klikker du på lenkene under filmene kan du kjøpe dem fra cdon.com.

1. Bind meg, elsk meg (1990)

Dette er en spansk film, laget av Pedro Almodovar. Hovedrollen innehas av en svært ung Antonio Banderas. Selv om kanskje tittelen skulle tilsi at det er en film om bondage så er det ikke det. Den er romantisk, men på en noe skrudd måte. Ricky (Banderas) blir utskrevet fra et mentalsykehus og oppsøker en pornostjerne som han en gang har hatt sex med. Han vil gifte seg med henne og for å overbevise henne binder han henne fast til en seng.

Her finner du filmen (59 kroner)

2. Closer (2004)

Julia Roberts og Natalie Portman er de to damene i filmen, mens mannfolka er Jude Law og Clive Owen. Altså noe for de fleste smaker i vakre kjendiser. Historien omhandler to par som får litt problemer. Filmen er regissert av Mike Nichols.

Her finner du filmen (79 kroner)

3. Lust, Caution (2007)

En spionthriller med mange erotiske undertoner laget av Ang Lee (Crouching Tiger, Hidden Dragon).

Her finner du filmen (99 kroner)

4. Bitter Moon (1992)

Rollelisten med Hugh Grant og Kristin Scott Thomas kan lure mange, men dette er en Roman Polanski-film som kan sette spor. Les bare beskrivelsen:

Nigel og Fiona reiser på et luksus cruise til India, dette som et siste forsøk på å redde et heller hanglende ekteskap. En reise som kommer til å føre dem gjennom et erotisk helvete og tilbake igjen. På skipet møter de et ulikt par; den rullestolbundne og mislykkede forfatteren Oscar med sin mye yngre kone; den forføreriske, vakre og svartkledde Mimi. Oscar beskriver parets stormfulle og sadomasochistiske samliv for Nigel, som stadig mer trekkes mot Mimis mystiske seksualitet. Det varer ikke lenge før begge parene havner i et nøste av sex, vold og lidelse som det blir umulig å komme seg ut av.

Her finner du filmen (79 kroner)

5. Damage (1992)

Denne filmen har Jeremy Irons og Juliette Binoche i hovedrollene. Historien følger et medlem av parlamentet som forelsker seg i sin sønns forlovede.

Her finner du filmen (79 kroner)

6. Center of the World (2001)

En ung fyr er i ferd med å bli millionær og drar til Las Vegas. Han er ensom og betaler derfor en kvinne 10 000 dollar for tre netter med erotisk lek uten penetrasjon.

Her finner du filmen (59 kroner)

7. Historien om O (1975)

Dette er filmen basert på den nærmest legendariske boken skrevet av en kvinne som ville overbevise en mulig elsker om at hun var erotisk. Det er ikke en film som passer alle, men passer den så passer den godt.

Her finner du filmen (59 kroner)

8. Sex og Lucia (2001)

Sex og Lucia handler i høy grad om den sensuelle Lucía. Hun er ung og svært vakker, og arbeider på en restaurant midt i Madrid. En dag mens hun er på jobb, har hun en foruroligende telefonsamtale med kjæresten sin, Lorenzo. Han er forfatter og virker deprimert. Hun drar tidligere fra jobben, men kommer hjem til tom leilighet. Etter kort tid ringer politiet med dårlige nyheter om Lorenzo. Lucía orker ikke høre alt, slenger på røret og begynner å pakke kofferten. Hun drar av gårde til en øy som kjæresten en gang oppholdt seg på i skrive-eksil. Hun prøver å takle sorgen og ensomheten ved å bade og nyte solen, men det er ikke lett å stå i mot savnet.

Her finner du filmen (99 kroner)

9. My Summer of Love (2004)

Mona (Nathalie Press) har akkurat fått tak i en fet moped som bare kostet en hundrings. Ingen motor, men likevel et bra kjøp. Hun bor sammen med broren Phil (Paddy Considine), som tidligere drev en pub, men som nå har sett lyset. Da han oppdaget Gud la han boozen på hylla. Tamsin (Emily Blunt) er rik, men preget at det dekadente livet hun tiltrekkes av.

Mona og Tamsin møtes i utkanten av den rolige Yorkshire-landsbyen, og et intenst og uvanlig vennskap utvikler seg. Tamsin er ganske underlig, på en måte litt skadeskutt. Mona er røff i kantene, og rimelig morsom. Tamsins stor sjarm hekter Mona på kroken.

Tamsin og Mona ønsker å flykte fra sine liv, men Phil har jo møtt Gud. Han vil redde dem - og alle andre. Mona vill ha sin gamle og dristige bror Phil tilbake, den broen hun elsket. Tamsin vil finne ut hva som skal til for å knekke ham.

Her finner du filmen (69 kroner)

10. The Human Contract (2008)

Denne erotiske filmen er regissert og skrevet av fru Will Smith, og hun spiller også i den (Jada Pinkett-Smith). Paz Vega spiller den kvinnelige hovedrollen. Hun fra Sex og Lucia over.

Her finner du filmen (99 kroner)

Lystpillen

Er du en av svært mange nordmenn som har et slapt sexliv grunnet stress på jobben, ungemas eller ungemas hektisk hverdag?

Heldigvis finnes det et hjelpemiddel som gir deg sexappetitten tilbake.

Lystpillen inneholder stoffer som virker på det limbiske system i hjernen, og den har like god effekt på begge kjønn.

Lystpillens virkningsområder:
Økt seksuell lyst

Økt følsomhet

Kraftigere orgasmer

Styrket immunforsvar

Økt fysisk og psykisk yteevne

Økt toleranse for mental påkjenning

Mer overskudd

Generelt bedre humør

Klikk her for å prøve Lystpillen gratis