Nettavisen.no

Tjenester

10 gode grunner til å få middagen levert på døra

Er du i tvil om du skal teste ut årets største mat-trend?


Vi skal overbevise deg til å prøve. Det er nemlig veldig mange fordeler ved å bruke en middagsløsning hvor du får oppskrifter og ingredienser levert på døra. Her er de 10 største:

1. Du sparer tid

Dette er kanskje den aller viktigste grunnen til å velge middag levert på døren. Noen har satt opp menyen for deg, handlet for deg og tatt det med hjem til deg. Alt du trenger er å sette av mellom 15 og 40 minutter til å tilberede maten. Ja, og selvsagt tid til å spise den, da.

2. Du slipper å planlegge

Kanskje har du og partneren ringt hverandre hver eneste dag for å snakke om «hva skal vi ha til middag?». Med en middagstjeneste som Godt levert får du tre til fem retter å forholde deg til hver uke, det eneste du trenger å planlegge er hvilken rett du skal spise hvilken dag.

3. Du slipper å handle

Det finnes ikke noe mer stressende enn å måtte gjøre middagshandelen etter jobb hver dag. Du er sulten og kjøper derfor mer enn nødvendig. Med barna på slep blir det sutring, bestikkelser og mas. Bare du hadde rukket å lage en liste som gjorde at du kunne handle inn for hele uka på mandagen - vel det fungerer i en perfekt verden. Hvorfor ikke få alle middagsingrediensene levert på døra?

4. Du sparer penger

Kanskje det mest negative med å handle inn middagen på butikken hver eneste dag - det blir veldig dyrt. Med middagen på døra slipper du de unødvendige kostnadene på impulskjøp ved kassa og på store mengder mat som uansett blir til overs. Du trengte jo bare to gulerøtter til woken - ikke ti.

5. Du spiser mer variert

Endelig kan du unngå den samme gamle runddansen fylt av lettvin mat som posesuppe, fiskepinner, kjøttkaker og taco uke etter uke. Du velger selv om du vil ha tre eller fem retter, hver uke eller annenhver. Da kan du velge Godt levert på de hektiske dagene og bruke dagene hvor du har mer tid til egenkomponert mat. Kostholdet ditt vil bli mye mer variert.

6. Du spiser sunnere

Det er forskjell på de ulike leverandørene av middagstjenester. Men hos Godt levert er det et høyt fokus på råvarer og matleverandører. Det skal være høy kvalitet, så lite tilsetnings- og e-stoffer som mulig og økologiske grønnsaker der det er mulig. 

7. Spennende for barna

Barna vil også synes det er gøy å få kasser levert med ny og spennende mat på døren. Og når barna blir begeistret vil de gjerne både være med å lese oppskriftene, lage maten og selvsagt spise den. For ekstra kresne barn anbefales Godt levert sin barnemeny, som selvfølgelig også passer godt for voksne.

8. Du kaster mindre mat

Den daglige turen på butikken droppes, du handler kanskje en gang i uken eller to. Og da er det bare få ting som brød, egg og melk som havner i handlekurven din. Til Godt levert-middagene blir mengden ingredienser tilpasset middagsmengden. Slik unngår du å kaste mat som blir til overs eller gammelt. God samvittighet kommer selvsagt med på kjøpet.

9. Du lærer mye om matlaging

Kanskje er du håpløs på kjøkkenet, kanskje er du en amatør som gjerne vil ha mer kunnskap. Med Godt levert blir du utfordret på kjøkkenet. Tilberedingen av rettene er enkel, men samtidig lærer du deg å benytte ingredienser på en annen måte enn du er vant til. Du vil få innsikt i noen helt spesielle matlagingsteknikker, og vil definitivt lære deg å lage mange nye middagsretter.

10. Du blir inspirert

Din nye kunnskap vil du kanskje bruke neste gang du får besøk av syklubben eller skal ha julebord med vennegjengen. Med Godt levert får du både festmat, hverdagsmat, nasjonale og internasjonale retter - rett og slett mange spennende smaker som du kan inspireres av neste gang du skal kokkelere til sosiale lag. 

Lyst til å prøve?
Bestill middag fra Godtlevert.no her.