Nettavisen.no

Tjenester

10 hoteller for voksenferie

Her tar du med partneren for late dager og hotte netter.

Noen hoteller kan tilby en romantisk helg, eller en helg med spa og god mat. Andre kan tilby heftige barer eller god beliggenhet.

Her kan du søke etter hotell på Hotels.com

Andre kan derimot tilby en veldig hot helg. Vi har tatt en titt, og funnet 10 hoteller som rett og slett nesten kan garantere den hotteste helgen du kan tenke deg.

W Hotel London

Dette hotellet har faktisk en veldig god beliggenhet. I tillegg har hotellet spa, en utrolig loungebar ... og i minibaren finner du det som omtales av hotellet som "sextoys."

Et lite kinderegg av et hotell.

Les mer om hotellet her - og sjekk om det finnes ledige rom

NH Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam

Dette hotellet er en slags institusjon i denne byen. Beliggenheten er veldig god, og her er den med fordi det er det beste hotellet i gangavstand til Red Light District. Det er ikke sikkert man vil bruke penger der, men en kjapp tur gjennom kan skape riktig stemning for menn og kvinner. Hvis man ikke vil er det fullt mulig at det kan velges en annen vei.

Les mer om hotellet her - og sjekk om det finnes ledige rom

Desire Resort Spa Mexico

Dette er et resort i Mexico. Eller mer riktig: Tre. Alle tre er all inclusive, og clothing optional. De har i tillegg noe de kaller et sin room, utrolige strender og vel, det meste du kan tenke deg. Vi har valgt ut det som ligger i Puerto Morelos.

Les mer om Desire Pearl Resort & Spa Riviera Maya her

The Standard New York

Dette er hotellet for deg som a) vil ha en god utsikt b) vil gi folk en god utsikt. Nattklubben er en av de beste i byen for par.

Sjekk mer om hotellet her

Petit Auberge San Francisco

Noen ekte amerikansk stemning er ikke greia her. Dette er fransk hele veien. Fra frokost til gardiner og rom. I tillegg: vinservering hver ettermiddag.

Les mer om hotellet her

Le Fabe Hotel Paris

Et nytt hotell i Frankrike som har svært god atmosfære, godt plassert og som også har det lille ekstra.

Les mer om hotellet her

Hotel SixtyTwo Barcelona

Hotellet er rett ved siden av Pesseig de Gracia-stasjonen, og er et såkalt boutique-hotell. Hvert rom har Nespresso-maskin, gratis wifi, Iphone-docking og en deilig cocktailbar. Takterrassen er også strålende (for suiten).

Du finner hotellet på Expedia

Suite Sistina Roma

Romantikk og roma hører sammen, og du skal lete lenge etter et mer romantisk hotell enn dette. Hotellet har kun ni rom, så skal du ha rom der bør du bestille i god tid. Det betyr også at det er en strålende stemning på hotellet.

Her kan du søke etter hotellet på Hotels.com

Berns Hotell Stockholm

Dette hotellet fikk kjeft av politiet i Stockholm fordi de ga bort sexleketøy. Akkurat det har de sluttet med, men hotellet har strålende rom, en utrolig bar og litt av ett basseng. Berns Asiatiske bør du også spise på, uansett om du bor på hotellet eller ei.

Her kan du søke etter hotellet på Hotels.com

First Hotel Kong Fredrik København

Ett av de mest historiske hotellene i København er også ett av de koseligste. Strålende plassering, og hotellet som stjernene ofte velger. Atmosfæren er slik nesten bare danskene klarer å få til. Minibaren er gratis.

Her kan du søke etter hotellet på Hotels.com