Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Thinkstock

10 julegavetips til mannen

Spar tid og penger - kjøp gavene på nett her og nå.

Sliter du med å finne ut hva du skal kjøpe til far, bror, onkel, bestefar eller kompisene i år?

Fortvil ikke, her får du 10 gode gavetips fra Nettavisens ulike tjenester.

Fotoboksvarsler
I Nettavisens nettbutikk Motorshop får du Norges mest solgte fotoboksvarsler til kun 690 kroner. I Motorshop finner du også en rekke andre produkter som far og bror garantert blir glade for.

Her finner du fotoboksvarsleren

Superundertøy
En klassiker som aldri blir feil som gave til pappa, bestefar eller onkel. Nå kan du kjøpe sunderundertøy i 3-pakk til 55 prosent rabatt. Du sparer over 609 kroner, og er du så heldig at du har tre onkler som alle har samme størrelse, har du faktisk slått tre fluer i en smekk.

Her finner du superundertøyet

Dunjakke
Nå kan du få en rå dunjakke fra Mountain Hardwear til 60 prosent rabatt. Dette er jakken for virkelig kalde dager, og den er utstyrt med 650-gåsedunfyll, innvendig flaskelomme, avtagbar hette, enhånds hettejustering og forsterkede områder for holdbarhet.

Her finner du dunjakken

VI Menn-abonnement + Hodejegerne
Denne gaven blir far, bror, onkel eller bestekompisen garantert glad for: 18 utgaver av Vi Menn og suksessfilmen Hodejegerne for bare 379 kroner. Hvis du gir filmen til bestekompisen og Vi Menn til bror, har du plutselig kjøpt to julegaver.

Her finner du tilbudet

Snowboardjakke
Nettavisens tjeneste Innpris.no har fortsatt noen eksemplarer av høstens store hit, Groovestar-jakken som er perfekt som ski-, og snowboard-jakke. Du får jakkene til 60 prosent rabatt.

Her finner du snowboardjakken (finnes også for kvinner)

Veggbilder
Mange menn kan bli litt lei enkelte bilder som henger på veggen. Spesielt hvis de ikke har hatt medbestemmelsesrett over hva som henger der. Det kan du løse ved å kjøpe et bilde til far til jul av James Dean, Marilyn Monroe, Beatles, Jim Morrison eller Marlon Brando. Det kan være greit å sjekke de politiske retningene far har (om du ikke husker det), før du kjøper Che Guevara-bildet.

Her finner du bildene

Hjemmebar
Er broren eller sønnen din ungkar? Da er det ikke umulig at han blir veldig glad for denne stilrene baren til bare 699 kroner (28 prosent rabatt).

Her finner du baren

Camelbak

Hvem har lyst til å betale 1000 kroner for en camelbak når du får en likse bra modell til 232 kroner (40 prosent rabatt)? Kan festes til stridsekk og andre sekker eller brukes kun for seg selv. Dropp feltflasken og kronglete produkter!

Her finner du camelbaken

Ringenes Herre lunsjboks og kopp

Lillebror blir garantert glad for denne gaven. Eller liker han bedre en matboks med motiv fra Harry Potter, Dum & Dummere eller Simpsons?

Her finner du lunsjboksen og koppen med Ringenes Herre-motiv

10 t-skjorter

Du betaler bare 549 kroner (63 prosent rabatt) for disse 10 t-skjortene i 100 prosent bomull. Da har du gave til 10 av kompisene!

Her finner du t-skjortene