Gå til sidens hovedinnhold

10 tegn på at hun flørter

Slik finner du ut om en kvinne er interessert i deg.

Det finnes to typer menn her i verden - de som tror at alt en kvinne gjør er en invitasjon til dem, og de som ikke oppfatter noen signaler overhodet.

Er du en av dem som tror at en kvinne faktisk glemmer igjen nøkkelkortet i hotellbaren, rett ved siden av der du sitter, helt tilfeldig, så få med deg listen under.

Lyst på en date? Prøv Side2 Match i dag!

1. Et smil
Dette er det enkleste sjekketrikset av dem alle, og det som er vanskeligst å feiltolke. Dersom en kvinne smiler til deg fra andre siden av rommet, så betyr det at hun ønsker å snakke med deg. Dersom du i tillegg ser at hun gjør det flere ganger så er det en ytterligere forsikring, og da er det bare å bli med på spillet.

2. Hun tvinner håret
Journalisten Bob Strauss har intervjuet mange kvinner som har innrømmet at dersom de sitter å tvinner håret rundt fingeren, så er det et tegn på at de er «på flørter`n». Dersom du hilser på en dame, og hun setter i gang med å tvinne håret rundt fingeren, så er det altså bare å fortsette praten.

3. En uknappet knapp
«Se etter en skjorte som ikke er like tilknappet som den burde være», forklarer bildeekspert Dianne M. Daniels. «Det betyr nok ikke at hun kommer til å rive av seg alle klærne for deg, men hvis hun ikke er så rask til å dekke seg til med skjerf, eller med å kneppe igjen blusen skikkelig, så er det tegn på at hun er interessert».

4. Et rop om hjelp
«Dersom en kvinne spør deg om hjelp med hensyn til veien, bilen eller lignende, så er sjansen stor for at hun flørter med deg. Hun frir til deg på en slik måte at du kan føle deg som en helt ved å hjelpe henne», forklarer forfatteren Py Kim Conant. Har hun først fått deg til å føle deg som en helt, er vel også sjansen stor for at hun ønsker å gå på date med deg.

75% av medlemmene søker en livspartner

5. Ord med dobbel betydning
Forfatteren av «Turn on Your Love Light», Debbie Mandel, forteller at når en kvinne flørter så bruker hun mange ord og setninger med dobbel betydning. Nesten alle disse vil ha en erotisk undertone, og dersom du hører etter og oppdager dette, har du jo avslørt at hun flørter med deg.

6. «Happy feet»
«En kvinne som flørter vil bevisst snu overkroppen en annen vei, men dette er bare for å spille «hard to get»», forklarer Dr. Diana Kirschner. «Ser du derimot på føttene hennes vil de avsløre hvor hennes interessefelt egentlig er».

7. Nervøsitet
Når det gjelder dette signalet så må man være litt forsiktig, for det kan også bety det stikk motsatte. Dersom en dame tvinner håret, snur på armringen eller drar i hårstrikken så er alle disse tegn på at hun flørter.

Dog er det bare tegn på at hun er interessert om hun gjør dette samtidig som hun ser deg inn i øynene når du prater. Dersom hun sitter å fikler med noe av det nevnte men stirrer ut av vinduet eller på noe annet langt borte, så er altså sjansen stor for at hun bare tenker på hvor dan hun skal komme seg unna.

8. Nærhet
Dersom en dame holder seg i nærheten av deg over en lengre periode av en kveld, er det et tegn på at hun er interessert. Dette signalet kan selvfølgelig ikke regnes som sikkert om du befinner deg på en liten og full pub. Merk deg i så fall om hun tar på deg litt lengre enn normalt når hun kommuniserer med deg.

9. Livlig selskap
Noen kvinner knepper verken opp skjorteknappene eller peker skoene i din retning selv om de er interesserte. Noen bare skyter inn noen høflige kommentarer, når det passer seg sånn. Er hun ikke interessert vil hun gjespe når du forteller en spennende historie om hvordan dere lurte Taliban, når du var i Afghanistan sist. Er hun derimot interessert vil hun virke begeistret over den kjedeligste historie, selv om det bare handler om skobransjens utvikling

10. Ingen hemninger
Bob Strauss minnes en gang han var på fest, og møtte en søt jente der. De hadde ikke snakket i mer enn fem minutter før de hadde avslørt for hverandre hvor gamle de var første gangen de hadde sex.

«Selv om hun var gift er jeg helt overbevist om at hun flørtet med meg», forklarer Strauss. «Avslører de mer enn normalt ville, er det et godt tegn på at de er ute etter noe mer».

Vil du teste ut våre tips? Inviter en søt jente på date i dag!

Kilde: Happenmag.com

Kommentarer til denne saken