Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

10 triks for å føle deg sexy

Ikke bare til julebordet, men like mye for alle hverdagene.

Det å føle seg sexy er ikke bare viktig når du skal ut på byen for å sjekke opp en «hunk». Det er like viktig for at du skal føle deg på topp i hverdagen, både på jobb, når du henter i barnehagen og er når du er sammen med venner.

Ta test - finn rett partner

EN GOD PEELING er alltid lurt. Men pass på at peelingen er tilpasset din hudtype, ellers kan den gjøre vondt verre.

Det å føle seg sexy påvirker nemlig vår mentale helse både direkte og indirekte. Hvis du føler at du har blitt sett, hørt og kanskje fått komplimenter, vil du garantert synes at du har hatt en bedre dag.

Og er du lykkelig mentalt, kan du jo faktisk oppnå hva som helst. Les disse tipsene fra realbeauty.com

1. Skrubb huden
De små tingene teller. Skrubb huden for å slippe til nye hudceller som igjen gir deg en mer glødende hud. Pass bare på at du ikke gjør det for ofte. 2-3 ganger pr. uke hvis du har fet hud, og kun én gang pr. uke om du har sensitiv hud.

2. Spa for føttene
Ikke glem å stelle føttene - det er ikke noe mer usexy enn uklipte negler, træler og tørr hud. Invester i et delikat produkt til formålet, og gjør det til en vane å bade føttene ofte.

3. Skryt av deg selv
Pass på å gi deg selv skryt - i hvert fall om ingen andre gjør det. Å «booste» selvtilliten er aldri dumt, fordi det å utstråle selvtilitt og selvsikkerhet er sexy.

4. Den perfekte lotion
Sett av tid til å smøre kroppen - ikke bare lukter du bedre, men huden blir både mykere og ser bedre ut. Selv om det ikke er synlig for mange i vinterhalvåret hvor vi er dekket med klær fra topp til tå, så vil du føle deg bedre og det vil synes på deg.

5. Utdanning
Lær deg noe nytt og gjerne noe du kan imponere andre med. Kunsten å hekle, snakke et spennende språk, ta i bruk en ny app, lese en berømt bok dine venner ikke har oppdaget ennå e.l. Å kunne noe unikt er også noe som «booster» selvtilliten, som igjen får deg til å fremstå som en «sexy chic».

Les også: Lær språk på rekordtid

6. Hudfargen
Uansett hvilken hudfarge du har så sørg for at den er jevn. Solflekker på kroppen er ikke spesielt lekkert, og nå nærmer den store kjolesesongen seg. Oppskrifter på hvordan du kan fikse det selv finner du på nettet. Eller du kan søke profesjonell hjelp hos en hudspesialist.

7. Bikinilinjen
Selv om badesesongen er over så er det viktig å beholde bikinilinjen. Du vil garantert føle deg mer sexy om du ikke bekymrer deg for å ta av deg alle klærne på soverommet, om anledningen skulle by seg.

8. Mat for huden
Beta-karoten, C-vitamin og Omega 3 er stikkordene om du vil spise deg til en flott hud. Det vil med andre ord si søtpoteter eller gulrøtter, kiwi, sitrusfrukter og andre c-vitaminrike matvarer samt laks for omegaen.

9. Bytt parfyme
Du har sluttet å lukte din egenlukt for lenge siden. Bytter du duft vil du garantert føle deg ny og sexy, få oppmerksomhet fra andre og ikke minst imponere den han med stor h .

10. Ha sex
Det finnes tusen grunner til at du skal ha sex. Du får bedre hud, bedre glød, forebygger kviser og aldring etc. I tillegg vil du føle deg sexy bare av det å vite at noen begjærer deg.

Single?
Har du ingen kjæreste så søk opp en kjekkas på nettet og gå på date.

På et av Norges eldste og største datingsteder på nett, finner 46 personer seg en partner hver dag.

Klikk her for å prøve Match gratis