Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

12 tegn på at han liker deg

Lær hvordan du kan avsløre hva han synes om deg.

Det er en fin tid, men også en frustrerende tid - tiden etter at man har møtt noen som gir en sommerfugler i magen.

Men hva synes egentlig han? Leser du kroppsspråket hans, så er det mulig å finne ut av akkurat det.

Ta personlighetstest og se hvem som passer for deg

1. Øyenbryn
Når vi ser noen vi liker godt for første gang, så vil øyenbrynene våre heve og senke seg. Det skjer hele tiden, over hele verden, uavhengig av kjønn, rase og alder.

Når vi hever øyebrynene åpner øynene seg mer, og de ser både større, lysere og mer vennlige ut.

Dersom du klarer å spotte dette, vet du at han har fattet interesse for deg, kanskje til og med før han vet det selv.

2. Munnen
Det samme kan man nesten si om munnen. Når en mann ser noe han liker, så vil leppene gli fra hverandre slik at munnen åpnes litt. Følg med, følg med.

3. Nesebor
Samtidig med at øyenbrynene hever seg, øynene åpnes og leppene glir fra hverandre, så åpner også neseborene seg. Dermed vil hele ansiktet hans se mer vennlig og åpent ut.

4. Skille seg ut
De fleste menn som reagerer på denne måten, vil samtidig ønske at du også ser dem. Derfor vil de kanskje samtidig ta litt avstand fra den øvrige gruppen de er sammen med, for å skille seg litt ut, og håpe at du også ser de.

Forsøk derfor å legge merke til ting han gjør for å skille seg ut. Enten om han går litt vekk fra de andre, eller gjør det motsatte og oppfører seg som en klovn for å få oppmerksomhet.

Se dine single naboer (søk på postnummer)

5. Pynte seg
Hvis du ser at han stryker seg langs slipset, eller langs jakken for å rette ut en skrukk, så betyr det det samme som når en dame slikker leppene. Hun vil se bra ut for deg.

6. Fikse håret
Tar han seg til håret, glatter på det, eller rufser det til, samtidig som han blir oppmerksom på at du er i nærheten? Igjen er det noe han gjør, for å se bra ut for deg.

7. Øyenbrynene igjen
Hvis han hever øyenbrynene mens han snakker med deg, er det enten et tegn på at han synes du er fascinerende, eller at han synes du er helt gal. Begge er uansett å foretrekke fremfor det motsatte, altså en mann som ser på deg med et veldig avslappet ansikt. Han finner deg antakelig veldig kjedelig.

8. Fikser sokkene
Fra gammelt av så brukte menn dress bare ved spesielle anledninger, når de skulle pynte seg. Selv om dressene holdt seg like fine i flere år, så ble sokkene etter hvert litt slappe i strikken. Dermed brukte de en del av kvelden bare på å trekke opp sokkene, noe som henger igjen og som i dag er et sikkert tegn på at han liker noen.

9. Strammer seg opp
Dersom du snakker med en du lurer på om liker deg, så sjekk holdningen. Står han rett og i tillegg er stram, så er sjansen stor for at han vil vise seg frem. Står han i tillegg rett ovenfor deg, i motsetning til halvveis vridd bort, så gir han deg sin fulle oppmerksomhet. Det er for at du skal oppfatte han som en type som hører på deg og det du sier.

10. Han sjekker deg ut
Dersom du ser at han studerer deg, og i tillegg virker bevist på at han lar deg se det, så stemmer nok det.

Dette er selvfølgelig ikke første gangen han sjekker deg ut. Forskjellen er bare at nå lar han deg se det. Grunnen til det er at han vil at du skal vite at han betrakter deg som en seksuell partner.

11. Sprer beina
Hvis dere sitter å snakke/og snakker sammen, og han sprer beina, så er det for å signalisere at han er klar for deg. Han lar deg få fritt utsyn til hva han har å tilby, forhåpentligvis fortsatt med buksene på.

12. Ta på seg selv
Dersom han stryker seg over kjaken, kinnet eller tar seg litt på øret, så er det alle tegn du bør være oppmerksom på. Når vi liker noen, så blir huden vår, og spesielt munnen eller leppene, veldig sensitive, og det føles godt å stryke på disse områdene. I tillegg planter han kanskje en idé hos den aktuelle kvinnen, om at det ville vært deilig å kysset disse områdene.

Savner du en spesiell i livet? Her finner du andre single, som også har lyst til å treffe noen.

(Kilde: iVillage.com)