Nettavisen.no

Tjenester
(Norsk Tipping)

2 var det magiske tallet

Men tallet 2 ble likevel ikke trukket...

Se hvordan: SPILL UTEN KORTLESER

Tilfeldigheter eller overtro? To var i hvert fall tallet som gjaldt i onsdagens trekning i Viking Lotto, selv om tallet 2 i seg selv ikke var blant vinnertallene.

Den 2. mars var det nemlig 2 menn som hver seg kunne glede seg over 2,2 milioner nye lottokroner inn på konto. Også jokerspilleren vant den mystiske summen 2,2.

Nyhet:Nå kan du levere Lotto-kupongen på iPhone og Android

Lykketallspotten øker til 17 millioner
Til tross for magi, så ble ikke Lykketallspotten utløst denne onsdagen. Dermed er det hele 17 millioner som skal deles ut neste onsdag. De to førstepremievinnerne som måtte dele førstepremiepotten denne onsdagen, endte altså opp med hele 2,2 millioner kroner hver.

- Nå blir det kjøkken
De to heldige vinnerne fra henholdsvis Mjøndalen og Gan i Akershus, som begge hadde levert inn tallrekken som utgjorde 1. premien i Viking Lotto, fikk altså en ekstra hyggelig onsdag.

Den ene av de to norske spillerne var en 27-åring fra Mjøndalen.

- Nå blir det kjøkken, var hans første reaksjon på gladmeldingen fra Norsk Tipping, som ikke var i tvil om hva premiepengene skal gå til.

- Jeg har et stort boliglån, billån og jeg er midt oppe i en gedigen restaurering. Nå blir det de kjøkkenløsningene jeg og samboeren har drømt om, jublet han.

Glade unger
Den andre vinneren fra Gan på Romerike gledet seg til å kunne glede andre.

- Nå blir ungene glade, var den første reaksjonen til mannen i 40-åra, som kunne fortelle at han hadde barn i etableringsfasen og som nok kunne trenge et puff.

- Gjett om jeg gleder meg til å fortelle dem om premien, sa mannen, som fikk beskjeden om premien på jobben i NSB.

Joker`n
Onsdag var det overraksende nok Joker-kandidaten som fikk den største premien, nemlig kr 2 283 000. Den heldige vinneren er ei dame fra Tverrlandet i Bodø som fikk jokeren på første tall. Hun leverte sitt spill på Eurospar i Bodø. Norsk Tipping melder at de ennå ikke har fått kontakt med vinneren.

Slik spiller du Viking Lottoog Tippingpå nett og mobil
Klikk her for å spille på nett.
Klikk her for å spille på mobilen


Mulig premie: 15 millioner kroner:

Mulig premie: 17 millioner kroner:

Innleveringsfrist kl 19.55 hver dag: