Gå til sidens hovedinnhold

20 fakta om orgasmer

Overraskende nok er dette ikke bare morsomt å vite, men også nyttig.

«Hodepine» er herved ikke lengre en god nok grunn til ikke å ha sex. Få med deg disse fantastiske orgasmefaktaene.

Ta test - Finn rett partner

Fakta nr. 1
Mer enn 70% kvinner får orgasme når klitoris stimuleres, og i motsetning til menn så kan kvinner nyte flere orgasmer etter hverandre.

Fakta nr. 2
Verdensrekorden for å mastubere seg fram til en orgasme er på 6 timer og 30 minutter for en kvinne, og 8 timer og 30 minutter for en mann. Hmm, hva med å slå seg sammen?

Fakta nr. 3
47% av alle kvinner får sin første orgasme etter mastubering, og gjennnomsnittsalderen for opplevelsen er 18 år.

Fakta nr. 4
En ny undersøkelse avslørte at hele 48% av de som hadde hodepine jevnlig, opplevde å bli kurert ved orgasme. Så heretter blir det: «I kveld, «please» - jeg har så vondt i hodet».

Fakta nr. 5
Psykoanalytiker Sigmund Freud hevdet at det fantes to typer av orgasme for kvinner, en klitoral og en vaginal. I 1966 fant derimot forskerne Masters og Johnson ut at det bare fantes en type orgasme, men at det heller var flere måter å oppnå den på.

På Norges største datingsted finner du tusener av andre single som søker en partner.

Fakta nr. 6
Kvinner som føler seg usikre i forholdet, har mindre sjanse for å oppnå orgasme. Kanskje noe å tenke på neste gang du vil gjøre dama sjalu!

Fakta nr. 7
Noen kvinner besvimer når de kommer, og noen få får faktisk får hjertesvikt, og dør. Det er kanskje derfor franskmennene kaller orgasmen for «le petit mort» (den lille død).

Fakta nr. 8
Den elektriske vibratoren kom på markedet på begynnelsen av det 20. århundre, mens vi måtte vente ytterligere ni år på støvsugeren og ti år på strykejernet.

Fakta nr 9
Når menn får orgasme så frigjør hjernen kjemikalier som gjør han trøtt. Derfor er det ikke hans feil om han plutselig ligger å snorker, midt i samtalen, rett etter hyrdestunden.

Fakta nr. 10

En gjennomsnittlig kvinnelig orgasme varer i 8 - 10 sekunder. For noen utvalgte heldige, så varer orgasmen helt opp til 20 sekunder.

Fakta nr. 11
Sexforskerne Cauthery og Cole hevder at det er mulig for noen kvinner å ha opp til 100 orgasmer på en time.

Fakta nr. 12
Noen menn føler at de ikke har gjort jobben sin, dersom ikke deres kvinnelige partneren får orgasme.

Fakta nr 13
Ca 0,06% av alle menn kan alene oppnå en orgasme, bare ved hjelp av fantasien, og uten å berøre kroppen sin noen sted.

Fakta nr. 14
Exibisjonist? I så fall bør du vurdere å delta på det årlige, veldedige mastuberingmaratonet, organisert av San Franciscos senter for sex og kultur, i San Francisco. Du kan også se det på PC`en, om du heller skulle ønske det. Bare i Amerika!!

Fakta nr. 15
Hater den våte delen? Den mannlige hvalen produserer hele 20 liter sæd, pr orgasme, så her er det ingenting å klage på folkens.

Fakta nr. 16
En studie i 2007 avslørte at heterofile kvinner ble opphisset av å se på erotiske filmer hvor både menn og kvinner hadde sex, mens heterofile menn bare ble opphisset av å se på kvinner. Konklusjonen ble at kvinner er lettere å opphisse.

Fakta nr. 17
Under en orgasme så slutter enkelte områder i hjernen å virke. Dette gjelder blant annet området som prosesserer frykt, og årvåkenhet. Akkurat likt som når man nyter alkohol, med andre ord.

Fakta nr. 18
70 % av alle kvinner har «faket» en orgasme. Måter å avsløre henne på er mange, som: stive brystvorter, sammentrekninger i underlivet, økt hjerterytme, bøyde føtter etc. Rart vi har kommet oss unna med det i århundrer.

Fakta nr. 19
Mindre enn 1/3 av alle kvinner oppnår orgasme hver gang de har sex, mens tallet for menn er 3/4. Dog endres tallet for kvinner til 9/10, dersom partneren bruker mer enn 20 minutter på «vorspillet».

Fakta nr. 20
Italienske forskere har nylig funnet ut at g-punktet kan sees vha ultralyd. Og plutselig ble leger enda litt mer interessante...

Vil du treffe drømmemannen i kveld? Vi finner han som passer til deg!

PS: Mer sex og samliv på Side2.no/samliv

(Kilde: Cosmopolitan.co.uk)