Nettavisen.no

Tjenester
(Privat)

3 par som har funnet lykken på nett

Ingen trodde nettdating var noe for de, men alle fant drømmepartneren online.

Flere og flere finner kjærligheten over nettet, og nettdating er ikke lengre tabu. Noen synes kanskje fortsatt det er litt rart, men er du singel og på jakt etter en partner, er det bare å hive seg ut i det. Ellers kan du jo gå glipp av din drømmepartner!

Klikk her for å treffe andre single!

Klikk her for å ta testen, og bli matchet med andre single.

Innsidetips
Nettavisen har tidligere fortalt om tre par som har funnet lykken på nettet. Ingen av de trodde at nettdating var noe for de, eller at de skulle finne sin drømmepartner på nett, men der tok de feil.

Har du ikke fått med deg de søte historiene, kan du lese de under, og kanskje få noen tips til hvordan du også kan finne lykken på nett.

Espen og Yvonne:
Yvonne var lei av useriøse typer på byen, mens Espen drømte om å finne den rette. Derfor prøvde de begge lykken på Match, og fant hverandre.

«Jeg tenkte liksom at på nettet, der fant du de ingen andre ville ha. Der tok jeg feil!», fortalte Yvonne glad til Nettavisen.
Klikk her for å lese hele deres historie!

Maria og Stefan:
Maria drømte om en prins, og ble overveldet over alle frierne hun fant på nettet. En etter en forsøkte de å overbevise henne om at de var den rette, akkurat som i eventyrene, men det var vanskelig å finne den rette.

En dag dukket det opp en mail fra Stefan i Ängelholm, og da startet et helt nytt eventyr.
Klikk her for å lese hele deres historie!

Jan Martin og Veronica:
Nederlandske Jan Martin ble introdusert for nettdating av en venninne. Siden han skulle flytte til Norge, tenkte han at han i første omgang kunne bruke tjenesten til å skaffe seg venner.

Men da han kom over profilen til norske Veronica, og ble betatt av hennes utseende og profiltekst, endret han planene.
Klikk her for å lese hele deres historie!

Nettdatingens fordel
Det er mange grunner til at nettdating stadig blir mer populært, men tilgjengelighet er en faktor som går igjen i mange historier. Det er nemlig ikke gitt at din drømmepartner bor i nabohuset, eller går i klassen på barneskolen.

Riktignok kan din partner bo i samme område som deg, men det er ikke sikkert du har sett vedkommende før allikevel. Vi stifter jo gjerne nye bekjentskap via venner, familie eller jobb, men med nettdating får du altså tilgang til et nytt hav av single, som også ønsker seg en kjæreste.

På Match finner 46 personer seg en kjæreste, hver dag! Prøv du også da vel!

Klikk her for å gå til Match!

Vil du ha hjelp til å finne en partner? Prøv nye Match Affinity - helt gratis!

Har du truffet din kjæreste på nett? Del din historie med oss!