Nettavisen.no

Tjenester

Den sunne snacksen du vil elske

Med disse alternativene blir det enkelt å bytte ut sukker og usunt fett.

Godteri og snacks du kjøper på butikken er stort sett fulle av sukker, fett, salt, tilsetningsstoffer og kalorier. Hva om det du hadde kost deg med hadde inneholdt mindre av dette, og samtidig smakt like godt?

May-Rita, Tonje og Ezinne står bak CarePacks.

Nettopp dette er ideen bak CarePacks, en pakke med sunne godsaker du kan bestille og få levert månedlig. Alle produktene er håndplukket, og inneholder mindre sukker, salt, mettet fett, tilsetningsstoffer og kalorier.

Her kan du bestille din egen pakke med sunn snacks.

Dette inneholder CarePacks

Innholdet i CarePacks er levende, noe som betyr at det stadig tillegges nye spennende og smakfulle produkter i pakkene. I pakkene vil du blant annet finne produkter som gourmetsjokolader, sunnere fruktkarameller, grønnsakschips og andre spennende nyheter

Blant inneholdet i månedens CarePack finner du naturlig fruktsnacks fra Govinda, sunnere vingummi og fairtrade-sjokolade fra Divine.

Se hva du finner i månedens pakke her.

Carepacks samler sunne godsaker, perfekt til helgekos eller en liten belønning i hverdagen.

Lettere å velge sunt

Terskelen for å vandre fra denene helsekostbutikken til den andre, i begrensede åpningstider, er mye større enn å raske med seg noe godt på vei til kassen på din daglige handel. Du må lete ekstra hardt etter sunnere alternativer til snacks, og du må kunne vurdere næringsinnholdet i en jungel av produkter. Produktene er gjerne merket med både det ene og det andre, uten at dette trenger å være ensbetydende med at produktene er sunne.

CarePacks gjør det mye enklere for deg å gjøre sunne valg, og med

En av CarePacks leverandører er Govinda, et merke som produserer naturlig og fristende fruktsnacks.

Helsedirektoratets anbefalinger for et sunnere kosthold bunn er produktene nøye utvalgt fra teamet bak konseptet. Ved å erstatte vanlig snacks med CarePacks håndplukkede snacks vil du kjenne på helsefordeler som mer stabilt blodsukker og en mer balansert og sunnere kropp. Det skal ikke være nødvendig å kutte ut snacks og kos – men erstatt den heller med sunnere alternativer!

Slik fungerer det

Pakken blir sendt ut en gang i måneden med en variasjon av sjokolade, chips, godteri, drops, og ofte en liten overraskelse på lur. Abonnementet har ingen bindingstid og kan fryses eller avsluttes når det måtte passe deg.

For familier med barn som ønsker å begrense inntak av sukker til ungene er CarePacks midt i blinken. Over halvparten av barn og unge, og nesten halvparten av alle voksne har et inntak av tilsatt sukker som er høyere enn anbefalt. Den anbefalte grensen for sukkerinntak er på 10 energiprosent og er satt ut fra en helhetlig vurdering av kostens sammensetning, næringstetthet, behovet for vitaminer og mineraler i forhold til helseproblemer.

Sjekk ut de sunne alternativene her.