Nettavisen.no

Tjenester

Norske kvinner søker en flørt på den erotiske datingtjenesten C-date.
Norske kvinner søker en flørt på den erotiske datingtjenesten C-date.

350 000 nordmenn har testet erotisk datingtjeneste

Perfekt for deg som liker å gå rett på sak.

Populære datingapper har gitt mye spenning og glede for single menn og kvinner. Men for deg som er ute etter noe litt annet enn en uskyldig flørt eller et forpliktende forhold, er ikke alle tjenester like aktuelle. Møter du en med helt andre intensjoner, kan det fort bli oppfattet som frastøtende dersom du er direkte på hva du er ute etter.

Med datingtjenesten C-date treffer du brukere som er ute etter en leken date eller sexy chatting. Hele 350 000 nordmenn har så langt testet ut datingtjenesten som kan føre til et uforpliktende eventyr. 

Tjenesten har medlemmer som er menn og kvinner fra 18 år og oppover. Her finner du ærlige profiler som spesifiserer både egenskaper og lidenskaper, og mange deler også bilde av seg selv. Slik får du fra første øyeblikk et reelt inntrykk av personene du kommer i kontakt med, og om dere passer sammen eller ikke. 

Registrer deg på C-date her. 

Ved å sette opp dine seksuelle preferanser, kan du møte andre som vil det samme som deg. Men kanskje du vil huke av for noe nytt og spennende? 

Når du har registrert deg får du opp dine matcher basert på både seksuelle preferanser og de valgene du selv spesifiserer for utseende. Slik kan du møte en mann eller kvinne som du både synes er attraktiv, og som er klar for de samme eventyrene som deg. Kanskje er dere begge tradisjonelle, lekne eller ville? 

Du vil få opp 50 forslag daglig til andre brukere som kan passe til deg. Noen vil kanskje ha en kort affære, noen ønsker bare en kveld med sexy chat, mens andre ønsker å utvikle et langvarig og sensuelt forhold. 

Frigjorte nordmenn

C-date er en internasjonal tjeneste med 36 millioner medlemmer i hele verden, og det er balanse mellom kvinnelige og mannlige brukere. Det betyr at du kan møte en partner uansett om du måtte befinne deg på forretningsreise i New York eller London, eller hjemme i sengen på Lillehammer eller i Oslo. 

C-date stiller daglige spørsmål til sine brukere. Disse gjør at du enkelt kan finne partnere som har de samme verdiene og preferansene som deg.

Nordmenn blir ofte oppfattet som kalde og reserverte, men på C-date viser de seg fra en helt annen side. Over halvparten av brukerne sier ifølge en undersøkelse datingtjenesten har gjort, at de har fantasier som å ha sex på et fly, at de tenker på sex hver eneste dag og har hatt mer enn ti sexpartnere. 50 prosent sier også at de liker sex på offentlige steder, synes doggy style er den beste stillingen og kunne tenke seg å se på porno sammen med en partner. 

Hver dag vil det dukke opp et nytt spørsmål fra C-date på din profil. Spørsmålene og svarene i denne daglige mini-undersøkelsen sørger for at du enkelt kan finne andre brukere som liker det samme som deg. Dermed er det bare å sette i høstens heteste eventyr.

Registrer deg gratis på C-date i dag.