Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

5 dater han drømmer om

Tips for deg som er ute etter å overraske han, i helgen eller på Valentine.

Har du lyst til å overraske han ved å gi han en spesiell opplevelse neste gang dere skal ut på date?

Eller trenger du kanskje noen hete tips på hva dere kan finne på i forbindelse med Valentine 14. februar.

Vi har funnet 5 gode ideer på Cosmopolitan.com som vil gjøre din utkårede svært glad, og dermed kanskje litt ekstra glad i deg også.

Ingen kjæreste?
Her finner du mange søte, kule, kjekke, flotte, unge, gamle, rike og fattige single som også ønsker seg en å dele livet med.

Registrer deg gratis og se om du finner noen du liker da vel.

1. En mannemiddag
Små kunstverk på en tallerken ser kanskje fantastisk ut for deg, men når det gjelder den gjennomsnittlige hannen så blir han ikke like begeistret.

Inviter han med til et sted der han kan få det han egentlig vil ha. Hamburger, spare ribs, club sandwich eller pizza er tilfredsstillende mat når testosteronene herjer i kroppen.

Du får ekstra poeng om du slikker fingrene rene.

2. Driving range
Sett av noen timer til golf, og ta han med deg på driving rangen. Ute er bedre enn inne, men det lar seg ikke gjøre nå til Valentine med mindre dere befinner dere i sydligere strøk.
Kjøp en bøtte og utordre han på at du klarer flere bedre slag enn han. Den som taper må gi den andre 30 minutter med massasje.

3. Pubrunde
Hvilken mann trives ikke veldig godt på en barstol med et bra utvalg med ølsorter, den rette typen musikk for avslappende pubhenging og dempet belysning?

Enda bedre blir det om du legger opp til en lite pubrunde, slik at han kan få testet ut flere øltyper som han kan diskutere med kompisene neste gang de samles for å se fotball.

Han vil digge deg.

Ta testen - se dine matcher i dag!

4. Tivoli
Du får nok ikke til dette til Valentine, men senere ut på våren når tivoliene avlegger nærmeste by et besøk, så inviter din kjære med.

I motsetning til ellers skal rollene byttes om denne gangen. Du skal være den tøffe og forsøke å vinne noe til han, enten ved å kaste baller, skyte, fiske opp noe e.l. La han klynge seg til deg i steden for omvendt når dere kjører berg- og dalbane.

Husk også på å spandere det han måtte ønske seg av popcorn, pølse, cola og annet han måtte ha lyst på. Du går i kiosken.

5. En kveld i sengen
Be han ta på seg pyjamasen og inviter på en helkveld i sengen. Ta på deg din mest sexy «nattkjole», bestill pizza e.l., nipp til vin, se en film, spill videospill og ha sex.

Et rimelig alternativ som kan utføres hele året, og som garantert vil bli suksess.

Match er et av de eldste og største datingstadene på nett. Har du lyst til å teste ut nettdating og se om det er noen du liker?

Registrer deg gratis og sjekk ut tjenesten i dag!