Nettavisen.no

Tjenester

5 raske tips til vektnedgang

Slik blir du kvitt ribbefettet på to uker.

Vil du kvitte deg med noen overflødig kilo over nyttår og samtidig få bedre samvittighet med på kjøpet bør du starte planleggingen nå. Du er ikke alene om å ønske deg en ny start, og faktisk er det ikke så vanskelig å bli kvitt julepølsa som har sneket seg frem over buksekanten i løpet av desember.

Med medlemskap i Vektkonsulentene kan du velge mellom forskjellige effektive kurer som gjør at du kan miste opp til fem kilo på bare to uker. Er du heller ute etter et opplegg som enkelt kan bidra til å gi deg en bedre livsstil, og samtidig en sunn og langvarig vektreduksjon på gjennomsnittlig én kilo i uken, kan du følge Vektkonsulentenes kostprogram.

Gikk ned 8 og 65 kilo

Tobarnsmoren Ann Charlotte Hærum (28) fra Grua på Hadeland er en av mange som har lykkes med Vektkonsulentenes kostprogram. Hun ønsket å endre livsstil, og mistet 8 kilo på tre måneder. Med på kjøpet fikk hun økt energi og bedre immunforsvar.

Hilde Martinsen har gått ned hele 65 kilo ved hjelp av Vektkonsulentene. Hun har fulgt kostprogrammet over lang tid, men også testet ut 2 ukers kurer som 5:2 kombi. Sistnevnte viste seg å være svært effektiv for Hilde, og førte til et vekttap på nesten 5 kilo på de to ukene kuren varte.

En slik kur er både enkel og effektiv, og gjør det enkelt å få en kickstart på det nye året. Her er fem gode grunner til at den faktisk fungerer: 

Vil du prøve Vektkonsulentene? Få 150 kroner i rabatt på medlemskapet og gratis 5:2 kombi-bok.
Meld deg inn her!

Smarte karbohydrater

Har du høyt blodsukker vil kroppen din fokusere på å forbrenne karbohydratene du inntar, og vente med å forbrenne fettet.Dropp derfor sukker, hvetemel og hvit ris - spis rugbrød, grov pasta og fullkorn. Det er med på å bidra til at blodsukkeret ditt holder seg jevnt hele dagen.

Mer proteiner

Når du spiser mer proteiner øker du metthetsfølelsen. For å lykkes i de to ukene er det viktig at du opplever sultfølelese i minst mulig grad, derfor er menyene spekket av proteinrik mat som egg, grønnsaker, kylling, cottage cheese og mager kesam.

Mye smak

Kuren gir ikke kjedelige smaksopplevelser, men er full av deilig mat med ingredienser som gir mye smak. Det kan være mynte, basilikum, vanilje, chili og mørk sjokolade. Det er enkelt å kose seg og samtidig gå ned i vekt.

Lett faste to dager i uken

De fleste forbinder faste med å ikke spise i det hele tatt. Men følger man 5:2-prinsippet gjennomfører man to dager, som ikke skal komme etter hverandre, med lett faste i uken. Lett faste vil si tre måltider bestående av til sammen 500 - 600 kalorier i løpet av dagen. Det kan for eksempel være en grønn og næringsrik smoothie til lunsj, kesam med jordbær som mellommåltid og strimlet svinefilet marinert i en frisk soyasaus med grønnsaker til middag. Måltidene kan du legge til akkurat det tidspunktet du ønsker i løpet av dagen.

Lett å følge

Du må selvsagt gjøre en innsats og ha en god dose med motivasjon, men med Vektkonsulentenes skreddersydde menyer er det enkelt å planlegge innkjøp og kosthold. Motivasjonen vil garantert være der når du ser store endringer på kroppen din etter bare noen få dager.

Vil du prøve Vektkonsulentene? Få 150 kroner i rabatt på medlemskapet og gratis 5:2 kombi-bok.
Meld deg inn her!