Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Johannessen, Sara (SCANPIX)

5 skritt som gir deg mer tid

Mye skal ordnes før vinteren kommer, og her får du hjelpen.

Det er alltid mye som skjer i løpet av høsten, og før jul skal svært mange ting på plass. Vi har laget en liste over 10 ting du lett og enkelt kan få hjelp til. Noen ganger er jo faktisk tid mye mer verdt enn penger. Ved å bruke MittOppdrag kan du både spare svært mye tid og penger. Alt du trenger å gjøre er å legge inn ditt oppdrag, vente på anbud og vurdere dem i ro og mak. Alt er uten forpliktelser og det hele skjer på e-post slik at du har full oversikt over all kommunikasjon.

MittOppdrag er helt gratis å bruke.

Slik gjør du det:

1.Klikk her for å fylle inn skjemaet

2. Velg «Registrer oppdrag»

3. Skriv en kort beskrivelse av hvor mye du ønsker, ca pris du vil betale samt bosted.

Send inn!

1. Bestill brensel

Før vinteren trenger du brensel i hus, enten det er ved eller olje. Ved å legge ut din bestilling og dine ønsker på en anbudsrunde kan du få akkurat det du ønsker både når det gjelder leveranse og innhold.

Legg inn ved her

Legg inn olje her

2. Fiks vinduer og dører

Unødvendig trekk fra dører og vinduer kan lett ordnes med tetningslister og enkelt snekkerarbeid, og er en av de utrolig mange tingene man selvfølgelig kunne gjort selv. Problemet er selvfølgelig at begynner man på en slik liste kan den bli lang...

Finn snekker her

3. Få hjelp med husvasken

Den store vasken av huset og leiligheten er fin å gjennomføre før jul .Det er greit å rydde unna alt som har kommet seg inn i løpet av sommer og høst.

Finn rengjøring her

4. Få lavere strømregning

Ved å sjekke dine ledninger, kontakter og annet med en profesjonell elektriker kan du spare en god del penger i løpet av en kald vinter.

Finn elektriker her

5. Ha gode rør til vinteren

Å ha frosne rør, tette rør eller rett og slett rør som ellers ikke virker er ikke gøy når minusgradene setter inn (dog heller ikke spesielt gøy med plussgrader...)

Finn rørlegger her