Nettavisen.no

Tjenester
(Crestock.com)

5 tegn på at han anser dere som kjærester

Usikker på om han er villig til å gå inn i et fast forhold? Se hva som avslører hvor klar han faktisk er.

Har du noen gang opplevd at han har brukt sin ekskjærestes navn når han har snakket til deg? De fleste av oss ville synes det hadde vært forferdelig, og umiddelbart tenkt at han gjorde det fordi han tenkte på «henne». Men det trenger faktisk ikke være noe negativt i det.

Tvert imot, forklarer Debbie Mandel, forfatter av boken «Turn on Your Inner Light», så kan det være et tegn på at han ser på deres forhold som seriøst, og at han assosierer deg med den forrige kjæreste som han hadde et langt forhold til. Her får du fem andre overraskende tegn på at han faktisk ser på deg som sin kjære.

Ikke funnet den rette?Prøv Side2 Match - Norges største nettsted for dating.

1) Han vil ha mindre sex
Det at dere er sammen og tilbringer kvalitetstid sammen, men at han ikke like fort prøver å få deg med på soverommet, er bare et tegn på at han er trygg på deg, sier Marilyn Framan, forfatter av boken «There Is No Prince and Other Truths Your Mother Never Told you». Han er nok ikke i ferd med å miste interessen, men mer interessert i å skape et liv sammen med deg.

Forskning viser også at de forholdene som varer i lengden, er de hvor partene klarer å løfte forholdet til et nytt nivå - hvor sex ikke lengre betyr alt. Jack Colt fra California forteller at det er en forvandling i kroppen, når han ønsker å være sammen med henne hver kveld, uten å nødvendigvis initiere sex.

- Jeg anser forholdet som seriøst når min ultimate fantasi er å spise kinamat og se på noe «crappy» på TV, sammen med henne, forteller Colt.

2) Du har møtt alle vennene
«Hvis du har møtt alle vennene hans, så betyr det at du er sammen med en som ønsker å vise deg fram», sier April Masini, forfatter av boken «Date Out of Your League».

Det kan hende du tror han stoler på deg fordi du har møtt de fleste vennene hans. Det du kanskje ikke har tenkt på, og som Masini påpeker, er at det er først når du har blitt introdusert for hans teite fotballkamerater, eller barnslige kompiser fra videregående, at du virkelig kan anse dette som et bra tegn. De fleste menn med respekt for seg selv, vil ikke introdusere deg for dem, eller dem for deg, før dere virkelig er som et seriøst par å regne.

Finn drømmepartneren i dag!

3) Han husker din livshistorie
Hvis det er sant, at han husker din livshistorie, så betyr det at han faktisk har lyttet når du har snakket i vei. Ja, de fleste gutter lytter vel, eller forsøker å lytte, men hos en del går slikt inn det ene øret og ut av det andre.

Det at han faktisk husker det du har fortalt er et tegn på at han er interessert, eller i hvert fall et tegn på at han er såpass interessert i deg, at han virkelig forsøker å få med seg det du sier, forklarer Mandel. Det finnes alltid noen som ikke er så flinke med detaljer, men dersom de først har fått de med seg, kan du i hvert fall være ganske sikre på at de er seriøse.

4) Ikke like mye på byen
Det at han ikke lengre går ut så mye, og takker nei når guttegjengen skal på pokertur, betyr ikke at han ikke vil vise deg fram, eller at han har blitt kjedelig. Derimot betyr det at han føler at tiden er inne for å slå seg til ro, og at han selv ønsker å starte et nytt liv med kjæresten og gjøre andre ting i helgene enn å henge på byen.

På et tidspunkt går vi vel alle lei av de evinnelige byturene, for når sant skal sies er jo den ene runden ganske lik den andre. Dog er det viktig å huske på at det bare er sunt at han innimellom stikker ut med gutta. Hvis ikke vil det jo heller ikke være noen aksept eller forståelse for at du selv har behov for å være sammen med venninnene. Innimellom er jo det helt nødvendig, når dere for eksempel skal fikse på neglene, se en skikkelig jentefilm eller slarve over noen glass vin.

5) Nok luft i dekkene?
Bekymrer han seg for slike ting som at det er nok luft i hjulene, om du har på deg refleks når du skal ut om kvelden, eller om du har penger til taxi? Han minner deg kanskje mer om din egen far, enn om en kjæreste? Ikke bekymre deg for at han ikke tror du kan ta vare på deg selv, men se heller på det som søte gester han utøver, fordi han bryr seg om deg.

Handlinger og ord som dette, betyr at han regner deg som en del av sitt liv, og at han vil at situasjonen skal vare. Ingenting kan vel fortelle deg tydeligere at han faktisk anser dere to for et par? Nyt det, og anse deg selv for opptatt eller «taken».

Finn din partner i dag!Prøv Side2 Match - Norges største nettsted for dating.