Gå til sidens hovedinnhold

5 tegn på at han er «dårlig selskap»

Det er lettere å avsløre enn du tror, om han er noe å satse på.

Det tar tid å bli kjent med mennesker og enda litt lengre tid før man tør å stole på dem.

Men når man er på jakt etter den rette er det jo bare en måte å finne ut på, om man virkelig har møtt drømmeprinsen, eller?

Finn den rette nå!
Vil du ha hjelp? Ta personlighetstesten og bli matchet mot din ideelle partner her. Helt gratis!

Lær tegnene
Den amerikanske forfatter, Lillian Glass er ekspert på kroppsspråk, og hun mener det er mulig å avdekke typene du absolutt bør holde deg unna.

Lær deg tegnene som hun avslører til Cosmopolitan.com, så slipper du å kaste bort unødvendig mye tid på menn du egentlig ikke vil ha og aldri kommer til å få det bra sammen med.

Tegn 1: Han er utro dersom...
Menn som er utro har det til felles at de har vanskeligheter med å møte blikket til kjæresten. I tillegg kan man ferske de i å se på og smile til andre kvinner, så få venner og bekjente til å følge med om du er i tvil.

Sist men ikke minst så har de problemer med å forklare seg. Detaljer uteblir i historiene og du føler fort at det er noe som skurrer.

Tegn 2: Han er usikker om han...
Menn som ikke er trygge på seg selv kan være krevende å være sammen med. Det vil ofte vise seg i at de til stadighet må ta på ta på sin partner.

De gjør det for å holde fast ved partneren samtidig som de vil minne om det usynlige båndet som finnes dem imellom .

Tegn 3: Han er kontrollerende
Dersom han aldri lar deg få være i fred, er skeptisk til at du gjør ting alene og dukker opp uinvitert er det tegn på at han har et kontrollbehov.

Kontrollerende kjærester har også en tendens til å være høylytte og til å gjøre mye av seg med store kropppsbevegelser, for å understreke at det er de som til syvende og sist bestemmer (tror de selv i hvert fall).

Tegn 4: Han er egoistisk hvis...
...han går foran deg. Gjør han det konsekvent forventer han at det er du som skal følge etter han og ikke omvendt.

Om dere ikke går noe særlig sammen, kan det være en ide å se etter hvor opptatt han er av speilbildet sitt. Glatter han på håret ved enhver anledning eller sjekker ansiktet i barspeilet?

Hvis han i tillegg sier «Jeg» en del, så kan du være sikker på at det er han selv i stedet for du som er hans hovedfokus og første prioritet.

Tegn 5: Han er sjalu hvis...
Dersom typen du dater stirrer overdrevent mye på deg, på en måte som får deg til å bli opppmerksom på det, så er det en stor sjanse for at han er veldig sjalu.

Det å møte øynene dine er en ting, med menn som er besatte vil du kunne merke er litt for intense. Underbevisst føler han at du er hans eiendom og det er ikke noe godt grunnlag for et langt og lykkelig liv sammen.

Den rette for deg!
Ta personlighetstesten og se hvem vi mener er din perfekte match. Den du matches mot er også på utkikk etter deg.

Klikk her for å ta testen

Reklame

Kurs i dag: Disse boblene og vinene passer perfekt til 17. mai