Gå til sidens hovedinnhold

5 triks for å fange ham

Med disse triksene på innerlomma, har du en større sjanse for å kapre drømmemannen.

Førsteinntrykket vet vi er veldig viktig, og i noen tilfeller avgjørende. Derfor er det smart å ha denne kunnskapen i bakhodet, om du er ute etter å fange oppmerksomheten til drømmemannen.

Til informasjon så sier Joe Navarro, ekspert på ikkeverbal kommunikasjon, at man har fire sjanser til å imponere en potensiell partner; På avstand, når dere håndhilser, mens dere snakker og når du går.

Ta personlighetstesten og se din utvalgte partner


1. Kle deg i rødt
En nylig studie publisert i «British Psychological Society Research Digest» viser at alle mennesker tiltrekkes av den røde fargen. Forskerne fant ut at når en kvinne bruker denne fargen, så sitter menn nærmere, og i tillegg tør de å stille mer intime spørsmål.

Lederen for undersøkelsen, Ph. D. Daniela Niesta Kayser, forteller at tiltrekningskraften til fargen rød viser seg å være så sterk og effektfull, at den kan også brukes på folks nettprofiler.

«Legg ut et bilde av deg selv i en rød topp eller skjorte, og du er garantert oppmerksomhet», foreslår Kayser.

2. Øyekontakt
Et verktøy som ofte går i glemmeboken, er øyekontakt. Man kan egentlig formidle veldig mye, kun ved hjelp av øynene. Navarro ber deg sette opp en avslappet mine, før du legger øynene på den utvalgte.

«Pass på å ha et avslappet ansiktsuttrykk. Et smil er fint, men ikke nødvendig, så lenge du klarer å formidle «Når jeg ser på deg blir jeg totalt rolig, mentalt sett».

Navarro sier også at man må repetere øyekontakten 6 ganger i løpet av 3 minutter, dersom man vil forsikre seg om at mottaker har oppfattet intensjonene.

Flørte med noen i dag?

3. Hold stemmen på et naturlig volum
Amerikanske forskere ved Albright College og University of Baltimore har funnet ut at menn og kvinner senker stemmevolumet, når de snakker med noen de er tiltrukket av. Derfor kan det lønne seg å tenke på dette når du snakker med en herremann av interesse.

Ulempen er at menn tenderer til å foretrekke feminine, melodiøse stemmer, så kvinner må vokte seg for å ikke ta i for hardt.

«Det aller viktigste er å være seg selv, og ikke prøve for hardt - det er skikkelig «turn-off»», legger Nicholas Boothman til, forfatter av «How to Make People Like You in 90 Seconds»

4. Bruk humor
Husk på at det å flørte ikke akkurat er «rocket science». Det er jo store sjanser for at han du har lagt dine øyne på, også kan være litt interessert i deg. Allikevel kan det være lurt å tenke litt over hva du sier.

Brian Hayford, 29, en kunstner i Wisconsin, påstår at alt en kvinne må gjøre, er å smile og komme med noen vittige kommentarer.

«Styr allikevel unna sensible temaer, som politikk, når du treffer nye mennesker. Spøk isteden om omgivelsene eller noe kulturelt.»

Boothman bekrefter dette og forklarer at ingen faller for en vulgær og høylytt person, men alle liker en smart og vittig kvinne.

Det må med andre ord være greit å slippe seg litt løs, men ikke første gang blant nye mennesker, eller på de første stevnemøtene.

5. Ikke glem kroppsspråket
Er du litt sjenert kan det være fort gjort å krysse armene eller vri stolen i en annen retning, men folk er mer oppmerksomme på dette enn du kanskje skulle tro.

Dersom du er interessert i en person på en fest, så ikke vær nervøs og urolig, men forsøk å sitte eller stå med en avslappet og selvsikker holdning.

Dating-coach Kira Sabin minner om at det er svært viktig å tenke på kroppsspråket når man står og snakker med en venn.

«Går du et skritt tilbake, og kikker litt rundt deg, inviterer du andre til å komme bort. Står dere derimot tett og prater, kan dere oppfattes som et par, eller at dere har en veldig privat samtale på gang, og på den måten holder dere andre interesserte på avstand.»

Her finner du kveldens eller helgens date!

(Kilde: Happenmag.com)