Nettavisen.no

Tjenester
Foto: AFP/Scanpix

6 millioner grunner til å tippe i kveld

I dag er det ekstra gunstig å levere tippekupong. Les hvorfor.

Den såkalte bonuspotten i Tipping utbetales når noen er alene om 12 rette. Men dersom potten vokser til over 5 millioner kroner før noen tar kassa, fordeles den mellom alle med 12 rette en spilleomgang fastsatt av Norsk Tipping.

5 millioner ekstra
Nå har bonuspotten vokst til 5 millioner kroner, og pengene legges til den ordinære tolverpotten på fredagens tippekupong. Det innebærer at den totale potten som fordeles mellom alle med 12 rette, er på 6 millioner kroner i kveld.

Ved slike anledninger blir utbetalingen for 12 rette meget god selv om mange av de største favorittene på kupongen skulle vinne sine kamper.

Normalt er Norsk Tippings tilbakebetalingsprosent til tipperne på 55 prosent, men i kveld ser det ut til at tilbakebetalingsprosenten blir på over 100 prosent. Ifølge Norsk Tipping vil verdien av tolv rette være ca seks ganger så høy som under normale midtukekuponger.

Skal du gå i pluss med tippingen din over tid, kan en løsning være å bare levere de få gangene bonuspotten skal fordeles og tilbakebetalingsprosenten er høy.

Få tips og spill nett
Nettavisens spillside Sportspill.no leverer tips til alle Tippekuponger, og vi kommer selvsagt med omtaler og spillforslag til kveldens kupong.

Her kan du levere Tippekupongen direkte på nett.

Fristen for å levere kupongene er kl 19.55.

Ikke nettspiller? Registrer konto hos Norsk Tipping her og nå.