Nettavisen.no

Tjenester
(King)

6 påskespill vi digger

Ikke et kjedelig sekund med disse morsomme og vanedannende nettspillene.

Har du lyst til å teste ut noen nye nettspill, bør du avlegge våre spillsider et besøk. Her finner du spill for begge kjønn i alle aldere.

Klikk her for å gå direkte til våre nettspill!

I tillegg til å lansere ett nytt spill hver uke, finner du hundrevis av andre kjente og kjære favoritter, som Flash Diamond, Spardame, Scrable, Uno og Backgammon.

Vi har valgt ut noen spill vi anbefaler deg å teste i påsken. Om du vil konkurrere mot andre, eller konkurrere om penger, er helt opp til deg.

Magic Spinball

Magic Spinball gjør en unik vri på det klassiske Breakout-spillet, og går ut på å knuse alle klossene for å komme videre. Beveg paddlen for å stusse ballen mot brikkene ovenfor, og samle en mengde kule spesialeffekter til å hjelpe deg underveis.

Spill og les mer her!

Bubble Witch

Blir du det fjerde tilskuddet i heksenes indre krets? Sprekk bobler, lag edderkopper og fyll opp kjelene! Dersom du er god nok, vil du bli en heks, med alle fordelene det medfører. Huset er hjemsøkt, og kjelene er fulle av ganske motbydelige ting, men ingenting slår det å være en del av en vellykket indre krets!

Spill og les mer her!

Pyramid Speed

Pyramid Speed er en hurtig versjon av Pyramid Solitaire, med flere nye funksjoner. Slipp løs tordivlene for å få hjelp til å komme lenger inn i gravkammeret til Faraoen. Hvor langt inn kommer du på ett minutt?

Spill og les mer her!

Golf Solitaire

Du har nettopp ankommet golfklubben når eieren av den vel ansette golfklubben spør deg om du vil spille litt kort før du starter golfrunden din. Klarer du alle de tre banene? Gå på par eller under par for å komme deg til det neste nivået, og lås opp bunker-kort med din trofaste sandklubbe.

Spill og les mer her!

Match Blocks


For gamle Tetris-fans. Her skal du kombinere blokker, og du må kombinere identiske identiske blokker, for å få de til å forsvinne. Forsøk også å isolere blokker for å få ekstrapoeng. Se opp for bombene, ellers er spillet over ganske raskt! Hint: Isoler gullblokken for å avansere til neste nivå.

Spill og les mer her!

Midas Mahjong

Enten digger du Mahjong, eller så liker du det ikke. Mahjong er et klassisk puslespill der de kinesiske mahjongbrikkene er lagt ut i pyramideform. Par opp to og to brikker av samme type for å kunne fjerne dem, og jobb deg gjennom pyramiden. Bare en mester har en konsentrasjonsevne som holder til å fjerne samtlige brikker innenfor tidsrammen.

Spill og les mer her!