Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

6 «sex-moves» du må prøve

Han vil elske deg for det.

Menn elsker kvinner som tar initiativ og enda bedre er det om du gjør det på en litt ekstra sexy og spennende måte.

Trenger du noe ideer til hvordan du kan imponere en ny eller gammel flamme? Her er åtte tips fra amerikanske Cosmopolitan.com dere

begge sikkert vil like.

Ingen i kikkerten?
Klikk her for å se vakre kvinner og kjekke menn som søker en partner (Gratis å bli med).

Bind for øynene
Stjel et slips fra han eller sørg for å ha på deg et mørkt silkesjal du kan bruke, og bind det for øynene hans når han står med ryggen til. Så er det bare å føre han til et sted i huset han ikke vil gjenkjenne og kneppe opp skjorten hans. Det at du har full kontroll vil gjøre det ekstra spennende for han.

Rollespill
Du kan jo godt kle deg ut selv om ikke han gjør det. Han kan jo alltids bare kle av seg... Lag noen regler for leken, som at han må tiltale deg med fru eller frøken. Glemmer han seg blir det selvfølgelig straff etter ditt ønske.

«Lapdance»
Gå mot han slik at du styrer han mot en stol du har plassert på et egnet sted. Sørg for å ha klart noe du kan binde hendene hans fast med.

Skru på en sang du ikke kan la være å danse etter og gi han en «lapdance» med dine sexy moves, uten at han er i stand til å røre på seg.

Boots
Overrask han ved å ikle deg ikke annet enn et par svarte, høye boots. Det er kjempesexy og han vil garantert tenne på dette stuntet.

Dytt han opp til veggen og gi han beskjed om at i kveld er det du som styrer showet. Han vil skjelve i beina.

Fransk vri
Kjøp deg noe eller klipp hull. Fortell han at du har noe nytt på deg og la han få gjette mens du gir hint underveis.

Til sist må du kanskje hjelpe han, men han vil uansett bli opphisset over overraskelsen, og heller ikke glemme den så lett.

Overraskelsen
Sett deg ned på knærne foran han når han ser på TV, knepp opp knappene på buksen hans eller dra ned glidelåsen og gi han en overraskelse.

Ikke si noe, men overlat alt til handlingen. Sier han noe så bare hold en finger foran leppene og signaliser at dette ikke er tidspunktet for å snakke.

Lei av å lete?

Klikk her for å la oss hjelpe deg med å finne den rette!

eller...

Klikk her, skriv inn postnummer og se hvem som er single der du bor!

(Kilde: Cosmopolitan.com)