Vi har sagt det før og vi sier det igjen - det er ingenting som er så sexy som selvtillitt. Og mangler du selvtillitt kan tiltak for å føle seg mer sexy øke nettopp selvtillitten.

Her kommer 6 tips fra womenshealthmag.com som garantert vi booste selvtillitten og følelsen av å være sexy.

Klikk her for å se andre single som søker partner

1. Ta et bad
De fleste av oss hopper i dusjen når vi føler for det, og ofrer kanskje ikke mer en fem minutter på «hjemmespaet».

Dersom du i stedet lager deg et deilig skumbad, og nyter det og kroppen din i en i en god halvtime får du ikke bare roet pulsen. Da får du nemlig også tid til å nyte og bli bedre kjent med kroppen din. Vi snakker om selvforhærligelse altså.

Ta test - Se din match!

2. Spis middag naken
Nest etter sex så er det å spise det mest sensuelle vi mennesker gjør. Det setter alle sansene i sving, som når man slurper i seg en deilig suppe eller gnafser på et syrlig eple.

For å bli mer komfortabel med å være naken sammen med en mann, anbefales du å spise middag naken. Det vil etter hvert gi deg mer selvtillitt som naken, og dermed vil du også føle deg mer sexy når du er naken i andre sammenhenger senere.

3. Sov naken
Det å la pysjen ligge i skuffen for en natt eller to kan være en ny opplevelse. Bare det å kjenne den deilige følelsen av rene lakner mot huden, er fantastisk.

Og du anbefales heller ikke å bare svinne hen til drømmeland umiddelbart...

En ny oppplevelse, men bra for selvtillitten og du vil garantert føle deg som en mer sexy kvinne.

4. Ta en massasje
For å øve deg på å være naken sammen med andre kan du bestille en massasje. Du trenger ikke å føle at du har noe å være flau over, men heller tenke på at terapeuten er der for å gjøre deg godt og ikke for å dømme deg.

«Jeg har hatt folk inne på time som har bedt om unnskyldning for å ikke ha barbert leggene sine», forteller MK Brennan, tidligere president i «the American Massage Therapy Association».

«Tro meg, terapeauten vil ha fokus på muskler og steder han eller hun skal behandle under huden, og ikke utenpå.»

5. Få anbefalt undertøy
Uansett hva du selv synes du kler av undertøy så skader det ikke å få høre noen annens mening. Kanskje kan nettopp en undertøysselger hjelpe deg med å finne en BH som løfter brystene til nye høyder i takt med selvtillitten.

Det du ikke trodde var noe for deg, var kanskje det allikevel - i rett størrelse. Og dersom trusen ikke er ideell for din kroppsfasong så vil du vel heller høre det av en fagekspert enn av drømmemannen (som antagelig aldri vil si det til deg alikevel). Be om en ærlig vurdering.

6. Nakenfoto
Bestill en fotograf til å ta nakenbilder av deg, slik at du igjen kan øve deg på å vise frem kroppen din for fremmede og bli mer trygg på det.

Velg svart/hvit bilder med litt «softening» på. Tanken er at du skal få noe du kan være stolt over, og ikke et grunnlag for selvgranskning.

Heng det opp over sengen og nyt deg selv hver kveld.


Føler du deg sexy nok nå?

Da er det kanskje på tide å sjekke ut kjekkasene på Match.

Klikk her for å se andre single - helt gratis.