Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

7 grep som gjør deg attraktiv

«Fake it», skrik det ut og lev livet til det fulleste. Lær triksene som vil endre livet ditt.

Kunne du tenkt deg en kjæreste eller ihvertfall en date, men er samtidig lei av å jakte på den rette? Det kan være enklere enn du tror å finne lykken.

Vi har funnet 7 tips på nettsiden Happenmag.com som garantert vil endre andre folks syn på deg.

Single? Se hvem av dine naboer som også søker kjæreste!

1. Fake it
Dette handler ikke om når du har het elskov med drømmeprinsen, selv om du etterhvert kommer til å ha det også, men humøret ditt.

Er du trist og lei, synes livet er kiipt og ikke inneholder noe å glede seg til, så «fake det».

Lat som om du lever et spennende liv, snakk i gåter, smil og vær glad. Husk at ingen vil være sammen med en treiging, så press munnvikene til å peke oppover og flørt med alle du snakker med.

2. Få frustrasjonen ut
En som kan være morsom å være sammen med dog, er en som kan vise følelser. Tøm lungene, gråt eller bli sint - gjør det som du føler må til for å lette på trykket.

Andre vil ha lyst til å være sammen med deg dersom du klarer å tillate deg selv å leve i nuet. I tillegg vil du garantert få det bedre med deg selv.

3. Utnytt dagen
Forsøk å leve livet til det fulleste. Begynn å se på hver ny opplevelse som en mulighet til å lære litt om deg selv og menneskene rundt deg.

Tenk på at du skal utvide horisonten og bli kjent med nye personligheter. Det kan jo være du har gått forbi «han» mange ganger, men bare ikke gjort noe mer enn det.

Hva ville skjedd om du inviterte en fremmed på kaffe, eller kommenterte den kule jakken hans. Tilfeldige møter skjer ikke bare på film, og det er ikke alltid de er så tilfeldige heller...

4. Et mål eller to
Det å sette seg mål gir hverdagen mening. Hvis du ønsker å ta et kurs, så gjør det. Eller utfordre deg selv til å snakke med en fremmed i butikken.

«Ethvert mål vil føre til at du føler deg sterkere, både emosjonelt og mentalt», forklarer Lori Marcoux, en kjent amerikansk profesjonell coach.

«Deretter er utfordringen å fortsette å sette seg mål. Mange lar seg distrahere for altfor lett. Det er enkelt å være lat, men ikke særlig tilfredsstillende», sier Matcoux klokelig.


5. Trening
Det å trene har flere fordeler enn bare det faktum at du forbrenner kalorier og kommer i bedre form. Endorfinene som produseres når vi trener får oss til å føle oss bedre, og føler vi oss bedre tar vi oss også umiddelbart bedre ut.

«Regelmessig trening, et sunt kosthold og generelt det å ta vare på meg selv får meg til å både føle meg bedre og se bedre ut», sier Michelle Deaver fra Phoenix. «Og det må vel være tiltrekkende, ikke sant?»

6. Takknemlighet
En smart måte å hold humøret oppe på er å huske på å sette pris på det som er bra i livet ditt, selv om du ikke har funnet den store kjærligheten ennå.

«Når man er takknemlig for det man har i livet, så blir man også umiddelbart mer attraktiv for andre», sier Susan Davis, en klinisk psykolog fra New York. «Det skyldes at man som takknemlig utstråler både åpenhet og emosjonell tilgjengelighet.»

7. Visualisering
Idrettsutøvere sverger til visualisering av seier for å forberede seg mentalt på en konkurranse.

«Det samme gjelder for deg som er på kjærestejakt», sier Wendy Lyon, en samlivsterapeut fra California. «Skap en visjon av livet du drømmmer om og forholdet du er ute etter. Tillat deg selv å kjenne etter hvor bra det kan føles, og gjør det til en daglig rutine å drømme om det livet som skal komme.»

Isteden for å fokusere på hva som mangler i livet ditt, så skal du fokusere på hvor bra det kommer til å bli. Da vil du også med større sannsynlighet oppnå det.

Som en oppsummering kan du tenke på at nøkkelen til å se attraktiv ut, er å ikke miste troen og å ikke gi opp drømmen din. Forsøk samtidig å nyte det du har nå og livet som single, så vil du automatisk tiltrekked deg flere beilere.

Søk etter andre single på Match - Norges mest seriøse datingcommunity

Vil du ha hjelp til å finne den rette?

Test deg og bli introdusert for dine matcher i dag - helt gratis!

(Kilde: happenmagazine.com)