Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

7 ting kvinner ser etter hos menn

Enten har du det, eller så tilegner du deg det.

Kvinner er kanskje litt mer kompliserte enn menn, men det er ikke så vanskelig å avdekke hva kvinner generelt setter stor pris på hos det motsatte kjønn.

Så da er det jo bare å sørge for å inneha disse egenskapene eller tilegne seg de, om du ønsker å imponere en kvinne eller to.

Hint: Sjekk utvalget av motebutikker som gjør at i hvert fall antrekket er i orden

Her er tipsene som får henne til å bli interessert, fra guyism.com, i stigende rekkefølge.

Ta personlighetstesten - se hvem som passer for deg!

7. Eventyrsans
En sofasliter er ikke en spesielt spennende type. Det er derimot en som kan fortelle om spennende opplevelser og som fortsatt har ønsker og mål mht. å utforske verden, sine egne grenser osv.

Du trenger ikke bli BASE-hopper, men litt eventyrlyst viser at du er sulten på livet generelt sett, og det gjør deg til en mer tiltrekkende person.

6.Emosjonell dybde
Ikke for mye, men heller ikke for lite. Det er forskjell på å være sippeguri og en hjerteløs hardhaus, men det finnes også en mellomting.

Vis at du forstår det hun har følelser for, og vis også at du har følelser for andre ting enn fotball.

Se hvem av naboene dine som er single! (Gratis registrering - klikk på postnummer)

5. Andre kvinner
Har du funnet en dame du trives med og hun liker deg godt også, er det ikke alt du bør avsløre - i hvert fall ikke de første par årene.

Som for eksempel det faktum at du ikke har noen kvinnelige venner eller at du ikke har klart å være i noe forhold lengre enn en måned. Det vil en kvinne tolke som et tegn på at noe er galt med deg.

Hun vil lure på hvorfor du ikke klarer å omgås andre kvinner, eller de deg. Enten bør du ha en god forklaring, eller så bør du lyve litt. Rett og slett.

PS! Har du sett vårt utvalgt av butikker for voksne?

4. Ta avgjørelsen
Selv om mange kvinner liker å bestemme hjemme, så vil de gjerne ha en mann til å være med på å ta de fleste andre avgjørelsene.

Eller i hvert fall hjelp til å velge mellom to alternativ.

Hvilken restaurant spiser vi på i kveld, hvor drar vi på ferie, hvilken film skal vi se osv. For Guds skyld - ha en mening i det minste.

3.Ambisjoner
Enhver mann trenger ikke å ta sikte på lederstillingen, men det er riktignok litt mer spennende med en mann som vil noe, har egne mål og ambisjoner.

Etterhvert som han opplever oppturer og nedturer vil livet også gå i bølger på samme måte, vil hun være med på den reisen.

En mann med ambisjoner vil også bli lykkelig når han oppnår noe han ønsker seg, og da er det morsomt å delta på festen.

2. Kjemi
Enten det forekommer i seksuell, sensuell eller flørtende form, så er kjemi noe kvinner gjerne vil oppleve, som en bekreftelse på at de er sammen med rett mann.

Ikke noe du kan stå for, sier du? Bare studer Tom Cruise, Brad Pitt og David Beckham. Det handler om å få henne til å føle seg fantastisk.1.

1. Selvtillitt
At en mann har selvtilitt gjør alltid mer sexy. Vanskelig å si hvorfor men lett å tenke seg at det motsatte ikke er noe særlig.

Det er ikke noe sexy med en som skjelver og stotrer. Det er heller ikke noe sexy med en mann som ikke har målsetninger, ikke kan være en diskusjonspartner, en sparringspartner etc.

46 matcher
På Match finner 46 personer hver dag en partner.

Søk anonymt å se om du finner noen du liker da vel! (Gratis å bli medlem)

Trenger du hjelp?
Ta personlighetstesten og bli introdusert for de som matcher deg. enklere blir det ikke!

Klikk her for å bli matchet!