Nettavisen.no

Tjenester
(Crestock)

7 triks for å imponere daten

Det er ikke uten grunn at noen jenter blir mer populære enn andre.

Ok, du har dusjet, tatt på fine klær, lebestift og øredobber. Og pusset tenner. Er det mer som skal til for å imponere han enn et «fresht» utseende og noe smart å si underveis.

Vel, i følge Cosmopolitan.com så er det flere triks du kan bruke for å gjøre han imponert og etterlate han med et ønske om å date deg igjen.

Lyst på en date?
Sjekk ut single på Match- 46 finner sin partner daglig!

1. Duft og smak søtt
I steden for å smøre deg inn med ordinær fuktighetskrem og pudre deg med shimmerpudder for å få huden til å gløde, så gå for en variant som både dufter og smaker søtt i tillegg. På den måten vil du gi han en overraskelse når han stjeler et kyss fra skulderen din.

2. Brasiliansk vri?
Dersom du har slurvet med hårtrimmingen nedentil så sørg for å få fikset på den før neste date. Du vet aldri hvor kvelden ender og det er like greit å vise at du er en kvinne som er opptatt av å se bra ut - til enhver tid. Hva med å prøve den brasilianske varianten?

3. Bytt ut leppestiften
De fleste menn ser faktisk leppestiften som en barriere mht. et potensielt kyss. Derfor kan du like godt droppe denne, men helt naturell kan jo også fort bli litt kjedelig.

Trikset er å investere i en gjennomsiktig lipgloss med smak - kanskje vanilje eller jordebær - alt ettersom hvordan du vil at han skal minnes deg.

4. Selvbruning
Litt klissete men det har en fantastisk effekt. Og det er jo ingen grunn til å vente helt til sommerferien med å så en solbrun og flott farge når det finnes så mange gode produkter på markedet.

Lar du bikinitrusen være på og smører deg inn overalt ellers vil solskillet, når han ser det, minne han om sol og sommer og late stranddager med deg.

5. Parfymen for «det»
I lengden kjenner vi ikke duften av en og samme parfyme, og i hvert fall om man bruker den samme duften til enhver anledning. Derfor lønner det seg å ha en duft som kun er til «det spesielle» formålet.

Hjernen hans vil da tenke på «de gode opplevelsene» hver gang han kjenner denne duften, og også oppfatte det som en invitasjon til mer moro.

6. Falske øyevipper
Du vil kanskje ikke lure han men faktisk er det ikke øyevippene du lurer han med heller når du klistrer på deg litt ekstra på øynene. Falske øyevipper får øynene til å se større ut, noe alle gutter elsker.

Derfor er det i hvert fall verdt å ta det på første gangen du skal på date. Bloggere, modeller og kjendiser bruker det hele tiden, og hvis de kan, kan du også.

7. Lakker neglene
Rødt er lidenskapens farge og av den grunn er det også det signalet du sender han når du lakkerer neglene røde.

Men er du på jakt etter å fange han så hvorfor ikke. Vær vågal og overlat burgunder til de mer kjedelige «konkurrentene».

Ingen partner?
På Match.com finner du massevis av kjekke og sjarmerende single menn på jakt etter en partner.

Klikk her for å se single menn (og kvinner) (gratis innmelding og søk, samt første mailkontakt)

Litt hjelp?

Ta den store personlighetstesten og se hvem Matchs sine eksperter mener vil passe for deg.

Klikk her for å lese mer (Gratis test og matching)