Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

7 triks for å sikre en "second date"

Lær deg knepene som sikrer en date nr. 2.

Vært ute med noen du kunne tenkt deg å møte igjen, men usikker på hvordan du skal gå fram? Eller kanskje du skal på date med en lovende, kommende livsledsager, men redd for at det skal bli med den ene daten.

Enten du skal på date eller har vært på date - skriver du deg disse metodene bak øret, har du allerede sikret deg en date nr. 2.

Ny, stor personlighetstest

1. Lån noe
«Når min date for kvelden satte meg av utenfor leiligheten, spurte han om å få låne en caps», forteller Karoline (31 år). «Jeg lurte på hvorfor han ville det, for han var jo fin på håret. Han sa at da var jeg nødt til å treffe han igjen, noe jeg syntes var veldig sjarmerende, så man kan jo si at det fungerte.»

2. Takk
Send han eller henne en hilsen og takk for en hyggelig aften, på mail eller mobil, noe som avslører at du har folkeskikk, samtidig som det hinter om at du er klar for en ny date.

3. «Less is more»
En drink, kino, middag og isbar - det kan bli litt for mye av det gode. Ikke brenn alt kruttet på første daten, men forsøk heller å bruke initiativene til å skaffe deg en «second date». For eksempel kan du jo foreslå dessert, på torsdag.

4. Spander middag
Så snart dere har gjort opp regningen, kan du jo tilby deg å spandere middag eller lignende, neste gang. Det kan være vanskelig å takke nei til en gratis middag, og vips så har du den date nr. to i boks - en ny sjanse til å overbevise han eller henne om hvilken fantastisk person du er. Men bruk det for all del ikke som en unnskyldning til å slippe unna regningen denne gangen.

5. Repeter det som funker
Det er en kjensgjerning at det å gjøre hyggelige aktiviteter sammen, knytter bånd. F.eks. det å gå og se favorittlaget spille en spennende kamp, og gjøre det til «deres greie». Da vil det ikke bli like hyggelig å gjøre det sammen med noen andre, eller alene.

6. Fortell bare litt av sannheten
Ikke si: «Livet mitt avhenger av deg, og dersom du bestemmer deg raskt så kan vi få rabatt på flybilletter hjem til foreldrene mine, så du får møtt de også i julen.» Si heller: «Jeg hadde en kjempefin kveld, og jeg vil veldig gjerne treffe deg igjen. Kan jeg ringe deg til uken?»

7. «Shake hands»
Når kvelden er omme, så ta henne eller han i hånden, og kyss lett på kinnet. Å kysse på munnen er noe du vil ha til gode.

«Jeg gikk ut med en fyr i noen timer, som var flott på papiret, men litt kjedelig i virkeligheten», forteller Samantha (30 år). «Flørtetrikset hans derimot, fungerte bra. Han sa: «La oss vente med å kysse på munnen, til vi har blitt bedre kjent, og er føler oss mer komfortable.» Jeg visste ikke engang at jeg ville kysse med han, men etter at han hadde sagt det, så kunne jeg nesten ikke vente til neste date.»

Her finner du hundrevis av single jenter og gutter, kvinner og menn, som venter på en date.

Ta personlighetstesten, og la oss finne noen potensielle partnere til deg.

(Kilde: Happenmag.com)