Gå til sidens hovedinnhold

Alltid rabatt på ferien

Har du ennå ikke bestilt sommerferie, er det penger å spare ved å booke her.

Er du en av de som ennå ikke har booket årets sommerferie, kan du trøste deg med at du nok ikke er alene om det.

Mye skal klaffe, før man tar den endelige beslutningen, hvor faktorer som tid, pris, komfort og fobier som flyskrekk, alle spiller inn.

Se tilbud i medlemsklubben

Siste liten-tilbud
For mange er det en lettelse når ferien endelig er i boks, men for deg som ennå ikke har landet den, kan du glede deg over at det da kan være penger å spare.

Gjennom Nettavisens medlemstjeneste Norgespasset.no, kan du nemlig få gode tilbud, enten du skal til syden, farte rundt i Norge eller ta båten til Danmark.

Spesialtilbud
I tillegg til ordinære tilbud forhandler vi frem egne «spesialtilbud» til deg som leser. Akkurat nå får alle medlemmer av Norgespasset hele 50% rabatt på familiecruise med Stena Line i sommer.

Planlegger du derfor en tur over kjølen, enten for å kjøre videre nedover i Europa, shoppe i København, ta med barna til Legoland eller teste ut Stena Lines nye spa-anlegg, så kan det lønne seg å klikke innom medlemsklubben, og bestille båtbilletter der.

Klikk her for å bestille familiecruise

Medlemsbonus
På Norgespassets tjeneste medlemsbonus finner du også til enhver tid både faste og tidsbegrensede tilbud, på fly, hotell og pakkereiser. Tjenester som Hotels.com, Expedia.no og Nordic Choice Hotels tilbyr alle faste rabatter på sine tjenester her.

Se faste og tidsbegrensede tilbud på Medlemsbonus

«Gratistur»
Er du gullmedlem i Norgespasset har det nå kommet en ny fordel. Logg inn for å se det nye tilbudet.

Norgespasset er Nettavisens medlemsklubb, hvor vi til enhver tilbyr gode tilbud på varer og tjenester, samt eksklusive tjenester som Nettavisen Pluss og Kostklubben Somebody.

Det er helt gratis å bli medlem i Norgespasset, hvor du kan kikke innom og sjekke våre gode tilbud, når det måtte passe deg.

Klikk her for å gå til Norgespasset