Gå til sidens hovedinnhold

Alternative Rahilii svarte på lesernes spørsmål

Klarsynte Rahilii tok i mot spørsmål innen kjærlighet, økonomi, familie og fremtid. Nå kan du se hva hun svarte.

Rahilii, ulvekvinnen

Rahilii som hun kaller seg hører til Side2s horoskop- og spåtjeneste, og tar daglig i mot mange henvendelser på telefon fra plattformen Magic Circle.

Rahilii har mange fornøyde og trofaste kunder, som hun selv tror er fordi hun gang på gang beviser at hun er i besittelse av helt spesielle evner. Blant annet er det mange som ønsker å høre hvilke beskjeder hun kan formidle fra den andre siden.

Nettmøtet er nå avsluttet

Torsdag kveld var Rahilii på nettreff hos Nettavisen.

Ble ikke ditt spørsmål besvart?

Rahilii fikk inn mange spørsmål og rakk ikke å besvare alle på de to timene vi hadde til rådighet.

Klikk her for å kontakte Rahilii utenfor nettmøtet

Healing

- Når folk ringer til meg, tar jeg inn energifeltet deres. Jeg toner meg inn på vedkommende samtidig som jeg ser bilder og fargeenergi rundt personen. Jeg driver også med såkalt reading og ”ser” den som kommer gjennom fra den andre siden. Mens jeg har telefonkontakt med en person, skjer det også en healing, sier den spesielle damen. Hun fører også noe hun kaller en healingjournal, men spør alltid folk på forhånd om det er i orden at hun fører dem inn i boken.

- Jeg sitter med den to ganger daglig, morgen og kveld, og de som er oppført i boken, og trenger det der og da, får healing.

Arbeidet i Magic Circle

- Jeg har en del faste kunder på linja og føler at folk synes om å snakke med meg og har tillit til meg.

- De fleste tar kontakt i livskriser og valgsituasjoner mer enn av nysgjerrighet. Jeg kan se hva en person har vært gjennom og mulighetene som ligger i fremtiden. Det er viktig å huske på at ingenting er endelig.

- Vi har heldigvis en egen fri vilje, og med den kan vi selv forandre kursen. Jeg kan ikke trylle, og jeg forteller ikke det som mange kanskje helst vil høre, hvis det ikke stemmer, men sier ganske enkelt det jeg ser, sier spåkvinnen.

Klikk her for å gå til våre spåtjenestesider

Se hva Rahilii svarte

På bunnen av denne artikkelen finner du lesernes spørsmål, og svarene de fikk av Rahilii.