Gruer du deg til jul? «Grugleder» deg kanskje? For selv om julen er en velkommen høytid å feire midt i den mørke vinteren, så er krever den en del forberedelser.

Se tilbud i medlemsklubben

Mange julegaver
Det viktigste og kanskje mest tidkrevende er vel alle gavene du skal handle inn.

Du har kanskje både barn og tantebarn, barnebarn og venners barn å handle til? Og hva i all verden skal du finne på?

Løsningen kan være nettjenesten Lekmer.no

Tips fra topplisten
Lekmer.no er en av de største lekebutikkene på nett, med massevis av flotte gaver til barna. Her finner du alt fra kule klær og morsomme matbokser til det siste store på lekefronten.

Du kan surfe i ro og fred, få tips til hva du skal kjøpe fra blant annet topplisten, kikke på bilder og studere produkter. Når du har bestemt deg er det bare å krysse av på handlelista og så er julegavene til barna i boks.

Alltid rabatt
Som medlem av Nettavisens medlemsklubb - Norgespasset.no - så får du rabatt hver gang du handler her. I tillegg får du alt levert i posten og slipper å løpe rundt på hektiske lørdager før jul, og forsøke å finne noe som kanskje er utsolgt, i kaos og trengsel.

Lettvin løsning
Får du først øynene opp for netthandel, vil du kanskje sikre deg flere julegaver i posten, slik at du kan bruke fritiden på annet.

På Norgespasset finner du ikke bare lekebutikker, men også mange andre flotte butikker du kan handle gaver i - alltid med rabatt.

Din rabatt på konto
Under medlemsbonus samler vi opp rabatten, som vil bli en pengegave til deg når all juleshoppingen er overstått.

Så kan du med god samvittighet kjøpe kakene og la noen andre vaske huset til jul i år.

KLikk her for å benytte tilbudet

(PS: Du må gå via Norgespasset.no for å kunne benytte deg av rabatten!)