Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Scanpix (SCANPIX)

Arrangere lutefisklag eller juleselskap?

Slik fikser du julematen og eventuelt lokale på 1-2-3.

Det kan være mye jobb med å arrangere et selskap. Huset skal se representabelt ut, det skal både handles inn og pyntes til festen og maten skal både lages og serveres.

Mange gruer seg av den grunn for å invitere til fest, men det behøver jo

ikke være slik.

Pinnekjøtt eller kalkun
Enten det er din tur til å arrangere lutefisklaget, julebordet med vennene eller nyttårsaften, så kan du bestille maten levert på døren.

Ved å legge inn anbud på MittOppdrag.no får du tilsendt tilbudene rett til din mailboks, og kan enkelt velge det som passer deg best.

Du kan også velge å holde festen et annet sted enn hjemme. På den måten kan du både være med på å nyte festen underveis, samt at du slipper masse forbredelser og rydding i etterkant.

Store prisforskjeller
Enten man velger å ha festen hjemme, på samfunnshuset eller det lokale hotellet, går for en tradisjonell julemat eller noe annet, så kan det være store prisforskjeller blandt leverandørene.

Skal du arrangere en fest for bare et titalls personer, kan det være mange tusenlapper å spare på å velge den riktige leverandøren.

Klikk her for å spare både tid og penger på MittOppdrag

Svært enkelt og gratis
Prosjektleder Thomas Granhaug i Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no forteller hvor enkelt det kan gjøres:

- Ved å fylle ut et enkelt skjema på MittOppdrag med informasjon om hvor mange mennesker som skal ha mat og når man skal ha den, og gjerne hva man ønsker til hvilken prisklasse vil man få tilsendt anbud fra flere leverandører som man i ro og mak kan vurdere fra sin egen lenestol.

Å bruke tjenesten er helt gratis, og ingen tilbud man får er forpliktende forteller Granhaug:

- Du kan selv velge om du vil bruke noen av tilbudene du får, og kan velge å motta flere tilbud om du ikke synes de første du får er interessante.

Underholdning eller overnatting
Det er ikke bare catering som kan fikses gjennom MittOppdrag. Trenger du hotellovernattinger, underholdning eller dekorasjon kan tjenesten også være behjelpelig med det:

- Egentlig er det bare dine behov som setter grenser for hva du kan sende inn av tilbudsforespørsler på MittOppdrag, sier Granhaug.

Klikk her for å spare både tid og penger på MittOppdrag