Nettavisen.no

Tjenester
(Crestock.com)

Arrangere selskap i høst?

Slik fikser du mat og lokale enkelt og billig.

Enten du skal gifte deg, har en tenåring som skal konfirmeres eller skal arrangere et jubileum , så er det en kjennsgjerning at det er mye som skal ordnes til en stor fest

Man må finne et egnet lokale, sende ut invitasjoner, arrangere dekorasjoner og evt. musikk, samt avklare mat og drikke til anlednigen.

Koldbord eller 3-retters
Ved å legge inn anbud på MittOppdrag.no får du tilsendt tilbudene rett til din mailboks, og kan enkelt velge det som passer deg best.

Enten man velger å ha festen hjemme, på samfunnshuset eller det lokale hotellet, gå for en tradisjonell middag, snitter eller tapas, så kan det være store prisforskjeller blandt leverandørene.

Skal du arrangere en fest for bare et titalls personer, kan det være mange tusenlapper å spare på å velge den riktige leverandøren.

Klikk her for å spare både tid og penger på MittOppdrag

Svært enkelt og gratis
Prosjektleder Thomas Granhaug i Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no forteller hvor enkelt det kan gjøres:

- Ved å fylle ut et enkelt skjema på MittOppdrag med informasjon om hvor mange mennesker som skal ha mat og når man skal ha den, og gjerne hva man ønsker til hvilken prisklasse vil man få tilsendt anbud fra flere leverandører som man i ro og mak kan vurdere fra sin egen lenestol.

Å bruke tjenesten er helt gratis, og ingen tilbud man får er forpliktende forteller Granhaug:

- Du kan selv velge om du vil bruke noen av tilbudene du får, og kan velge å motta flere tilbud om du ikke synes de første du får er interessante.

Underholdning eller overnatting
Det er ikke bare catering som kan fikses gjennom MittOppdrag. Trenger du hotellovernattinger, underholdning eller dekorasjon kan tjenesten også være behjelpelig med det:

- Egentlig er det bare dine behov som setter grenser for hva du kan sende inn av tilbudsforespørsler på MittOppdrag, sier Granhaug.

Klikk her for å spare både tid og penger på MittOppdrag