Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Reuters/Scanpix

Arsenal på nytt seierstokt

Selv om de ikke stiller med sine aller beste menn, tror vi på Arsenal onsdag

Flere tips onsdag:
Tipping: Tolv rette tre uker på rad?
Odds:Lesernes oddstips onsdag

V75:Stjernene inntar hovedstaden!

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram denne onsdagen. Det spilles cup-fotball i England, Tyskland, Frankrike, Italia, Spania og Skottland, samt ligafotball fra nederlandsk Eredivisie. I tillegg har vi den svært viktige kampen mellom Häcken og Malmø fra Allsvenskan, der Malmø er pisket til å vinne for holde liv i gulldrømmen.

I England spilles det to kamper i Carling Cup i kveld, og vi tror altså veldig sterkt på Arsenal borte mot Newcastle. Vi er noe mer i tvil rundt kampen mellom West Ham og Stoke, selv om det er naturlig å tro på hjemmeseier i den kampen for et kriserammet Wets Ham.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Forandringer
Arsenal har tradisjon for å rotere på sitt mannskap i Ligacupen og det er tilfelle også denne sesongen. Men Arsene Wenger overrasket likevel med å stille med et ganske så sterkt lag i forrige runde av Carling Cup i bortekampen mot Tottenham. Det gjorde for øvrig også Tottenham, og etter 1-1 ved ordinær tid, var Arsenal helt overlegne i ekstraomgangene og vant tilslutt 4-1. I serien overbeviser jo Arsenal voldsomt for tiden og i Champions League har alt gått på skinner så langt, uten at det skal vektlegges mye i forkant av kveldens kamp, all den tid startelleveren i kveld blir noe annerledes.

Theo Walcott starter garantert i kveld etter sitt skadefravær, likeså er det ventet at målmaskinen Nicklas Bendtner starter. Carlos Vela, Laurent Koscielny og Kieran Gibbs er også ventet å spille fra start. Det er ikke akkurat lav standard på disse fem. Unge Wojciech Szczesny (utleid til Brentford sist sesong) er ventet å bekle keeperplassen, og er av flere nevnt som den nye førstekeeperen til Arsenal på sikt. Ungdommene Jay Emmanuel-Thomas, Henri Lansbury (scoret mot Tottenham) og Craig Eastmond er trolig med fra start, men vær du sikker at dette er fotballspillere helt i Arsene Wengers ånd.

V75 Bjerke onsdag: Alenevinner kan vinne 20 millioner kroner. Lever en V75-kupong i spillboksen under.

Newcastle slo altså ut Chelsea i forrige runde med 4-3, et oppgjør mellom to veldig b-pregede lag. Manager Chris Hughton gjør store endringer i kveld, og helt sikkert er det at spissen Andy Carrol ikke spiller. Ukjente navn som Tamas Kadar og Shane Ferguson og talentet Haris Vuckic er ventet i startoppstillingen i tillegg til spillere som Alan Smith, Danny Guthrie, Ryan Taylor og Peter Løvenkrands.

Seier til Arsenal i kveld betales med 1,90 i odds og Norsk Tipping ligger tilnærmet likt med det markedet gjør på denne kampen. Kampen tilbys som single, men vi velger å dra med oss en spansk cupkamp slik at vi spiller en dobbel.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Spansk nedprioritering
Mallorca tar cupen ganske på alvor, og stiller med 5 av de som starta sist. Mallorcas forventede ellever: Lux; Ratinho, Rubén, Ramis, Kevin; Nsue, Martí, Joao Víctor, Pereira; Víctor og Cavenaghi. Av disse elleve var det fem som spilte fra start i den knallsterke bortetriumfen mot Valencia og de var Ratinho, Ramis, Marti, Joao Victor og Nsue. Dessuten kom Pereira inn som reserve. Mallorca skuffet riktignok i sin siste hjemmekamp (tapte 0-1 for Espanyol da), selv om de spilte med elleve mot ti i over en omgang. Mallorca vant for øvrig Copa del Rey i 2003.

Sporting Gijon har slitt innledningsvis i ligaen. Tenker aller mest på søndagens hjemmekamp mot Villarreal. Det er litt usikkert hvilket lag de stiller med, men spanske medier spekulerer onsdag formiddag (og de pleier å være til å stole på)i at så godt som ingen i søndagens antatte første-ellever starter.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Hjemmeseieren betales med litt labre 1,60 i odds, men så lenge det ser ut som bortelaget Sporting Gijon ikke tar denne cupkampen på alvor lukter dette hjemmeseier alle veier. Husk også at det spilles hjemme/borte i denne cuprunden, så Gijon kan "tåle" å tape kveldens match og likevel gå videre.

Spilleforslag onsdag:
Kamp 43 Newcastle - Arsenal 3,15 3,00 1,90
Kamp 58 Mallorca - Sporting Gijon 1,60 2,90 3,60
Totaloddsen på denne dobbelen er 3,04 og vår innsats er kr 100
Her kan du levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill