Egg, melk, nøtter og sterk krydret mat er noen av matvarene 65 år gamle Åshild Brandshaug har måttet holde seg unna de siste par årene.

- Det meste jeg har spist, har gitt meg veldig svie i magen. Jeg har heller ikke klart å holde på maten, forteller Brandshaug.

I januar 2018 kom drammenseren over en annonse på internett for et helt nytt kostholdsprodukt kalt Magiro. Tablettene består av hyllebær, fennikel og ryllik, som er kjent for å ha god effekt for magehelsen.

- Jeg hadde akkurat vært hos legen og var i ferd med å prøve tradisjonell medisin, men merket stor forskjell allerede første gang jeg prøvde Magiro. Jeg ble rolig i magen med en gang, fortsetter Brandshaug.

Prøv Magiro i 30 dager til halv pris!


Bedre mage og humør

I starten tok hun én Magiro-tablett til hvert måltid, men nå to måneder senere er magen blitt så bra at det holder med én om dagen.

- Jeg er fortsatt forsiktig med veldig krydret mat, og jeg har heller ikke forsøkt løk, men jeg tåler nå all annen mat som jeg har hatt problemer med de siste to årene, sier Brandshaug.

Det er ikke bare mageproblemene som har forsvunnet med Magiro. Brandshaug forteller at psyken er blitt mye bedre etter at hun begynte med kosttilskuddet.

- Mageproblemene gikk også utover psyken; jeg var irritabel, sliten og trøtt. Magiro er et vidundermiddel som jeg anbefaler til alle som sliter med magen. Tablettene er uten smak og er lette å svelge, avslutter Brandshaug.

Prøv Magiro i 30 dager til halv pris!


Mange fornøyde kunder på rekordtid
Magiro er et nyutviklet helsekostprodukt som kombinerer alle de kjente naturlige virkestoffene som har vist seg å ha en god effekt på fordøyelsen. Leverandøren melder om usedvanlig mange positive tilbakemeldinger fra norske kunder som har begynt med produktet i 2018.

Magiro kan med sine virkestoffer, hyllebær, fennikel og ryllik, hjelpe mot flere av de vanligste mageproblemene folk plages med i dag. Mange som har slitt med luft i magen, sure oppstøt eller løs mage, har fått hjelp etter at de begynte med Magiro.

Som et introduksjonstilbud kan du nå få 30 dagers forbruk av Magiro til halv pris. Les mer og bestill her!