Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Avhengig av allergimedisiner?

Nå kan du få medikamentene rett i posten.

Opplever du at øynene klør og nesa renner? Allergisesongen er i gang for mange, men medisinene har nok ikke alle fått i hus ennå.

Men er du avhengig av allergimedisiner er kanskje Minpakke.no løsningen for deg!

Rett i posten
På den nye tjenesten Minpakke.no som Nettavisen har valgt å samarbeide med, kan du bestille det meste av forbruksartikler og apotekvarer inkludert reseptfrie allergimedisiner, og få det tilsendt rett i posten.

Gratis frakt
Du kan velge å bestille varene kun én gang eller abonnere på dine favorittprodukter. Bestiller du for mer enn 350,- får du i tillegg hele pakken fraktfritt tilsendt.

Pinlige produkter
I tillegg til allergimedisiner er kontaktlinser, vitaminer, barberskum og -høvler, Paracet, hudkremer og frisørsjampo blant varene du kan bestille eller abonnere på.

Eller mer «pinlige» produkter som o.b / bind, kondomer, hemoroidekrem og soppmidler.

Tid til overs
Varene sendes rett til din postkasse og dermed slipper du unna mange småærend (frisør, helsekosten, apoteket, parfymeri etc.).

Tiden du sparer kan du i stedet bruke til å nyte vårsolen i parken, på kafé med gode venner, til å trene, lese bøker eller dra i svømmehallen.

Klikk her for å lage en bestillingsliste

Meld inn dine favoritter
Skulle du ikke finne dine favorittprodukter i sortimentet, er det bare å melde inn til post@minpakke.no, så legger de det inn så sant det er mulig. Tjenesten er i startfasen og nye produkter legges til hele tiden.

Klikk her for å lage din postpakke i dag!

Minpakke.no er utviklet av Vestover, som også står bak tjenestene mittOppdrag.no og mininntekt.no som Nettavisen samarbeider med.