Klikk her for dagens V5-forslag


-4 Pricey G.T. virket veldig fin i det siste hurtigarbeide på søndag. Brunstplagene ser ut til å ha sluppet og jeg ser frem til å få henne ordentlig i gang nå. Vi hadde sett frem mot de store fireårsløpene for hopper i sommer. Nå får vi ta de herfra og utover, smiler Cato Antonsen som melder grønt overfor Nettavisen. - Jeg tror på seier. Motstanden er ikke all verden. Hun vant tross alt på 1.13 på full distanse fra dødens i våres. Da bør hun hamle opp med dagens motstandere uten at jeg tar ut noe på forskudd, sier Momarken-treneren som har vunnet 42 seire totalt i år. Over 30 av disse har kommet fra egen stall.

Ellers er det ganske åpne løp i dag og vi ser ikke bort fra at det kan være gode penger å hente.

I V5-1 tror vi på 3 Antonio S.E: Formen på topp og flott utgangsposisjon. Svensken er dessuten kuskeforsterket med Lars Anvar Kolle. 11 Stig Vig får mange tilhengere etter å ha travet 14,6 på sprint i den siste starten. Sporet er vrient og mye skal klaffe. Han er favoritt i spillet, men vi er ikke like overbevist. En favoritt i fare. 9 Piper C. Flamingo kan være en vinner. Juel-hesten har travet gode løp den seneste tiden. Sist gikk han bra til fjerde i hardt V75-selskap. 4 Mentor Ås er en svenske med bra tid fra prøveløpet. Merk at hesten har vunnet fire løp på atten starter. Skal med på bongen. 6 Sweet Centennial er variabel. Kanskje Vidar Hop kan få bedre skikk på den humørsyke hoppa.

Kjøp eksperttips fra Sportsspill her
6 Aaby Borken får tipset i V5-2. Han er uryddig, men svært kapabel. Vi tror han trekker det lengste strået feilfritt. 8 Slåttodin er ikke noe dårligere, men femåringen er muligens enda mer usikker. 1 Gjærlan vant sist. Hardere nå, men langt fra umulig. 4 Portør Vinnar er milevis bedre enn raden. Aktuell på sitt beste. Vi utelukker ikke av det kommer en smell i dette løpet.

12 Carina Pride (V5-3) blir storfavoritt. Hun er den beste hesten og skal normalt blåse rundt konkurrentene uten uhell, men rutinen er fortsatt lav. Tapte bare for en utrolig god O.K.Cowboyland sist. 6 Shante er bedre enn vist og kan minst 17,0 på distansen. Svensken er farlig å utelate. Uten sjanser er heller ikke 10 Power Va Bene om han får travet til å flyte.

Annonse: Øivind Grøstad med førstevalg på Goldomaster og K.L.M Prelong onsdag og byr på snadder igjen torsdag

1 Væsterbo Likeness (V5-4) har fine forutsetninger til å få et fint løp. Blir han ikke fastlåst tror vi det skal være en god sjanse for Sagholen-traveren. 6 W.N.F.L. har ikke vunnet. Amerikaneren møter billig motstand og skal han vinne et løp så bør det kanskje bli i dette selskapet. 4 No Limitation har et fint løp. Hoppa skal strekes direkte etter løpspausen. 7 Walk Of Life gjør noen knallløp inn i mellom. Vi får ikke sjokk om Lie-hes ten er med i seiersstriden. 3 Alsace G og 2 Dance Royal kan sammen med 10 Speedy Toros og 11 Sweet Lady være skrellvarianter i et vrient spilleløp.

Tast her for Nettavisens V5-tips. For Dagens Dobbel trykk her