Få tilbud på regnskapsføring på MittOppdrag.no.

Å drive egen bedrift når du bare er 19 år og kapitalen ikke er den største, er på ingen måte lett.

De fikk de seks unge mennene i investeringsbedriften FOGH Invest erfare da de oppdaget at de ikke hadde ført regnskapet riktig. Etter å ha kommet i søkelyset til Skatteetaten og Brønnøysundregisteret, forsto 19-åringene at de var nødt til å engasjere et profesjonelt regnskapsfirma.

- Da vi først søkte på nettet, ble vi sjokkert over hvor dyrt dette var, og vi begynte å tvile på om det var noe poeng i å opprettholde driften i selskapet, forteller Viktor Olstad.

De fortsatte imidlertid å søke etter regnskapsfirmaer på nettet og kom til slutt over Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no.

- Vi ble helt overveldet av hvor mye respons vi fikk. Etter 12 timer hadde vi over 15 tilbud, og disse var betydelig billigere enn det vi hadde funnet før, fortsetter Olstad.

Valget står nå mellom to regnskapsfirmaer.

- Da vi skulle velge tilbyder, gikk vi hovedsakelig etter pris, ettersom det er en temmelig enkel jobb å utføre. Men vi så også litt på andre tjenester firmaene kunne tilby, som f.eks. oppfølging og tilgang til regnskapsprogrammer, som gjør det lettere for oss å føre vårt eget regnskap. Det vi fortsatt "krangler" om er om vi skal prioritere kun pris, eller disse andre tjenestene.

Olstad er svært glad for at de oppdaget MittOppdag.no på Google da nøden var som størst.

- Vi vil definitivt anbefale MittOppdrag for andre. Det kunne fort endt med nedleggelse av bedriften hvis det ikke hadde vært for en slik anbudstjeneste, avslutter han.

Få tilbud på regnskapsføring på MittOppdrag.no.

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Vennligst kontakt Alexander Jørgensen, tlf 96699707 eller Daniel Berg, tlf 40072564 for veiledning om abonnement på MittOppdrag.no.

Bileier.no: Bli varslet når det er EU-kontroll